Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

A2T.ro investeste 300.000 € si intra pe piata sistemelor fotovoltaice

A2T.ro (cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania) anunta, intr-un comunicat de presa, ca va investi 300.000 € in dezvoltarea unei noi categorii de produse – sisteme fotovoltaice. Dezvoltarea noii game are loc in contextul cresterii semnificative a cererii pentru astfel de produse, pentru sisteme complete off-grid, on-grid si echipamente si accesorii de instalare.

„Investitia include stocul de produse, research-ul si factorul uman. A fost nevoie de multa munca, pentru a pune la punct un sistem de livrare pe care sa il imbinam cu solutii de instalare a panourilor fotovoltaice asigurate de echipe autorizate. Ne-a interesat sa oferim o solutie completa, prin care sa ajutam clientii finali, mai ales in contextul crizei energetice. Vanzarile de produse fotovoltaice sunt in continua crestere. Putem spune ca am trecut deja de primul Megawatt vandut si prevedem o crestere si mai accelerata in viitor”, transmite Sorin Felea (foto, Director Atu Tech).

Obiectivul companiei este ca, pana la final de an, vanzarile de sisteme fotovoltaice sa reprezinte aproximativ 10% din cifra totala de afaceri aferenta anului 2022 si 15% din cifra de afaceri de anul viitor. Atu Tech a inceput dezvoltarea noii game de produse la inceputul lui 2022 si, in prezent, listeaza peste 200 de produse pe site. Planul este sa incheie anul cu peste 250 de repere listate, care sa acopere un spectru cat mai mare din cerere.

In ceea ce priveste sistemele achizitionate pe piata B2C, cel mai bine vandute sunt cele complete, cu o putere instalata intre 5-15 kW, cu montajul inclus si efectuat pe acoperisul cladirilor, de regula. De asemenea, se vand cel mai bine produsele de la branduri cunoscute si care au un pret competitiv (in medie, aproximativ 1.000 €/kW instalat).

Specialistii Atu Tech recomanda ca instalarea sistemelor fotovoltaice sa fie facuta de instalatori profesionisti, autorizati. Instalarea necorespunzatoare poate duce la arderea sau la avarierea componentelor sau la o programare gresita a sistemelor, aspect foarte important in buna functionare a acestora. Atu Tech lucreaza cu 40 de echipe de instalatori profesionisti de sisteme fotovoltaice, autorizati de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), care ofera acoperire in toata Romania si care asigura servicii de instalare si mentenanta.

Comentariu ( 1 )

  1. […] smart home, sisteme de alarma sau incendiu si sa putem dezvolta rapid noi linii de business, precum noua gama de sisteme fotovoltaice”, transmite Sorin Felea (foto, Director Atu Tech), mentionand ca noua investitie este menita sa […]

Leave a reply