Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2018, in social media s-a discutat despre plati mobile cu 20% mai mult YOY (studiu)

Traim intr-o lume digitala si mobila, iar asta se reflecta in peisajul social media. Conform editiei din 2019 a studiului „Mastercard Digital Payments” (aflat la a sasea aparitie), in 2018, platile mobile au reprezentat peste 27% din totalul conversatiilor social media legate de plati (cu 20% mai mult fata de 2017), citim pe newsroom.mastercard.com. In plus, conversatiile sociale axate pe noile tehnologii au crescut cu 30% YoY, aproape 20% au fost axate pe plati contactless si portofele mobile (mentiunile legate de portofele mobile s-au dublat YoY), urmate de AI si wearables. Cercetarea a analizat peste 3,33 milioane de conversatii social media (Twitter, Facebook, Instagram, Weibo) din 2018 si a fost efectuata in parteneriat cu PRIME Research.

Dintre toate conversatiile legate de portofele mobile analizate de sursa amintita, 95% au fost pozitive, 30% apreciind viteza, eficienta si simplitatea ofertelor actuale din domeniu. Cele mai multe discutii pe aceasta tema, in social media, s-au inregistrat in India (30%), mai ales in legatura cu utilizarea portofelelor mobile la transportul in comun si plati cu coduri QR; pe locul doi s-a plasat SUA, cu doar 10 procente.

„Oamenii nu se asteapta sa primeasca servicii la cerere doar de la providerii de servicii de cablu si continut, on-demand-ul este o realitate care se refera la felul in care oamenii vor sa cumpere si sa plateasca in fiecare zi. In studiul din acest an, vedem cat de mult sunt imbratisate aceste modalitati de plata rapide, sigure si la indemana, in toate pietele din lume. Si este clar ca interesul si cererea vor continua in anii care vin”, transmite Rose Beaumont (Vice-presedinte Senior al Departamentului de Comunicatii si Vanzari Europene, Mastercard).

Leave a reply