Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Zitec a dezvoltat noul site BricoDepot.ro, pe platforma Magento 2 Commerce Cloud

Compania Zitec (lider pe piata de IT & digital marketing) anunta, intr-un comunicat de presa, ca a dezvoltat (in parteneriat cu echipa Noper) noul magazin online BricoDepot.ro, folosind platforma Magento 2 Commerce Cloud. Noul site vine in completarea altor actiuni intreprinse in ultima perioada de Brico Depot (unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj de pe piata loacala), pentru a accelera digitalizarea companiei.

Zitec a realizat migrarea magazinului online de pe platforma initiala (creata in Laravel), pe Magento 2 Commerce Cloud, iar echipa Noper a adaugat multiple imbunatatiri in zona de UX/UI. Noua platforma e-commerce a Brico Depot solutioneaza numeroase limitari anterioare, prezente atat la nivel de back office, cat si la nivelul de interfata vazute de consumatorul final. Segmentele de operare si administrare au avut parte de optimizari majore. Platforma Magento 2 ofera mai multa flexibilitate, vizibilitate si control, din punct de vedere al gestionarii continutului si al produselor. De asemenea, site-ul beneficiaza de functionalitati Magento 2 standard: vouchere, oferte, promotii, discount-uri, reguli de produs si integrare rapida a altor functii personalizate (sisteme de recenzii sau ERP).

Din punct de vedere operational, migrarea la Magento 2 ofera o procedura mai clara si mai rapida de procesare a comenzilor. Daca, in trecut, fiecare comanda avea un flux diferit de procesare, in functie de specificul comenzii si tipul ei (ridicare din magazin, plata cash sau cu cardul), procesul actual este construit pe seama unor actiuni standard, care uniformizeaza fluxurile. Website-ul aduce beneficii tangibile si pentru cei 67% dintre utilizatorii care acceseaza zilnic platforma de pe dispozitive mobile. Toate optimizarile vizuale si de fluxuri de utilizare au fost implementate urmand o strategie mobile first.

„Ne-am optimizat constant strategia pentru a imbunatati experientele cumparatorilor si a raspunde in mod eficient noilor obiceiuri de consum. In acest sens, aveam nevoie de un magazin online care sa asigure eficientizarea proceselor operationale si in acelasi timp sa ofere o experienta de cumparare mai simpla. Cu ajutorul Zitec am facut un nou pas in sensul consolidarii strategiei digitale si in dezvoltarea noastra ca business”, explica Adela Smeu (CEO Brico Depot).

In ceea ce priveste noile functionalitati, echipa Zitec a imbunatatit functia de cautare si identificare a produselor pe site cu ajutorul componentelor integrate Magento 2. Cu ajutorul serviciilor UX/UI, a fost regandita si strategia de informare a consumatorilor, in ceea ce priveste magazinele in care se regaseste produsul dorit, proximitatea lor in functie de locatia cumparatorului si momentul ideal de selectie a magazinului, in procesul de cumparare. Totodata, Zitec a optimizat interactiunea clientului cu cele 3 modele de comanda existente pe platforma Brico Depot (click & reserve, click & collect, click & deliver). Acum utilizatorul va sti daca fiecare produs din cosul de cumparaturi online poate fi livrat acasa sau trebuie ridicat din magazin.

Noile caracteristici si functionalitati au fost concepute astfel incat sa integreze in mod armonios identitatea si strategia vizuala a Brico Depot. Intreaga migrare la noua platforma a presupus un amplu proces de digitalizare si, impreuna cu echipa Brico Depot, specialistii Zitec au condus multiple sesiuni de instruire pentru angajatii din magazinele din tara, care au acoperit fluxurile operationale.

„Comertul online a devenit un vector de nelipsit din strategia unui comerciant, iar o platforma de e-commerce optimizata se traduce prin cresterea numarului de conversii si implicit o frecventa de cumparare sporita. Ne bucuram ca Brico Depot a vazut in Zitec un partener de incredere pentru accelerarea strategiei lor de transformare digitala. Pentru ca ne-am dorit ca atat Brico, cat si clientii lor sa beneficieze de functionalitati sporite si o experienta online cat mai buna, am reusit sa finalizam trecerea la noua platforma in doar 4 luni”, a declarat Alexandru Lapusan (foto, CEO & Cofondator Zitec).

Ca Adobe Solution Partner, suita din care face parte si platforma Magento 2 Commerce Cloud, Zitec ofera cele mai bune solutii personalizate si cele mai noi tehnologii pentru magazinele online ale clientilor lor. Specialistii Zitec sunt certificati in diverse tehnologii e-commerce, care, alaturi de expertii in UX/UI, au o experienta vasta in livrarea de solutii e-commerce de succes.

Comentariu ( 1 )

  1. […] cele mai importante proiecte si parteneriate desfasurate anul trecut se numara dezvoltarea noului magazin online BricoDepot.ro (pe platforma Magento 2 Commerce Cloud), migrarea magazinului online Flanco.ro pe Magento 2 si […]

Leave a reply