Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Stripe se extinde in alte 8 tari europene

Serviciile Stripe sunt acum disponibile si in Grecia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, Slovacia si Slovenia, anunta compania, pe stripe.com. Stripe ofera software pentru plati online si managerierea afacerilor pe Internet, iar extinderea va ajuta afacerile online din aceste tari sa creasca si sa se extinda la nivel global, acceptand bani de oriunde din lume. Momentan, Stripe este disponibil in 34 de tari din lume si 23 de state din Europa.

„Europa Centrala si de Est contine mult talent antreprenorial si tehnologic si credem ca si mai multe companii de aici s-ar putea extinde la nivel global. Stripe isi propune sa le ajute sa isi exporte creativitatea si ambitia in restul lumii”, transmite Felix Huber (Director al departamentului Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, la Stripe).

Odata cu lansarea in cele 8 state europene, comerciantii online de aici pot incepe sa accepte plati in peste 130 de monede, pot folosi Stripe pentru a face contabilitate, a-si administra platile catre terti si a-si optimiza platile mobile (cu acces la portofele mobile, ca Apple Pay si Google Pay), folosind pentru asta un singur dashboard centralizat. Pentru a evita frauda virtuala, Stripe utilizeaza tehnologie machine learning, care protejeaza afacerile si clientii acestora impotriva tranzactiilor fraudulente.

Leave a reply