Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Zitec, inclusa de Google pe lista primilor 9 parteneri Recommendations AI din lume

Din aprilie 2020, compania de IT & Digital marketing Zitec este inclusa pe lista primilor 9 parteneri de integrare Recommendations AI la nivel global, fiind singurul partener est-european de pe lista. Conform comunicatului de presa care anunta aceasta recunoastere oficiala de catre oficial de catre Google Cloud, asta inseamna ca afacerile care activeaza in comertul online pot accesa Recommendations AI prin intermediul Zitec, cu o implementare rapida in mai putin de 1 luna, solutia urmarind obtinerea de rezultate rapide apropo de cresterea vanzarilor.

Recommendations AI este o solutie de Inteligenta Artificiala dezvoltata de Google, care ofera recomandari personalizate fiecarui client, in toate punctele-cheie ale palniei de vanzare online, pe baza unor modele de machine learning de ultima generatie. Solutia se adreseaza in principal companiilor care activeaza in industria de retail, oferind clientilor acestora sugestii personalizate de produse, in functie de preferintele individuale. Aceste recomandari relevante pentru fiecare pot fi promovate in timp real, prin toate canalele de comunicare ale magazinului online: web, mobile, e-mail si multe altele.

Anuntata public in 2019, Recommendations AI este disponibila in prezent in versiune beta, cu acces doar prin intermediul partenerilor listati de Google Cloud, care pot realiza implementarea pentru clientii lor. Solutia poate fi personalizata pe baza diverselor scenarii de recomandari sau obiective de business, nu este necesara experienta anterioara in utilizarea tehnologiei machine learning sau a altor sisteme de recomandari, iar planul de costuri este unul simplu – companiile platesc numai pentru numarul de recomandari afisate. Potrivit Google, primele rezultate de la retailerii care au integrat Recommendations AI indica imbunatatiri semnificative, multi obtinand o crestere de pana la 90% a ratei de click (CTR). Unul dintre acesti clienti este vivre.ro, care a apelat la Zitec pentru implementarea acestei solutii Google si a inregistrat o crestere de 15% tranzactiilor obtinute din recomandari de produse.

„Suntem onorati sa ne regasim pe lista scurta a partenerilor de incredere ai Google Cloud, in ceea ce priveste integrarea Recommendations AI, o solutie inovatoare si deosebit de eficienta in retailul modern. Cu totii ne dorim o experienta de cumparaturi cat mai simpla si relevanta, iar prin acest sistem integrat de recomandari castiga atat cumparatorul, care identifica mai usor produse pe placul sau, cat si comerciantul, caruia ii cresc semnificativ vanzarile printr-o promovare personalizata in timp real, la preturi optimizate”, transmite Alexandru Lapusan (foto, CEO si co-fondator Zitec).

Pe langa aceasta includere pe lista scurta a partenerilor Recommendations AI, Zitec este una dintre putinele companii romanesti certificata Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner si Google Cloud Partner, singura companie romaneasca partener Magento Business si unic furnizor in Romania al platformei de solutii e-commerce in cloud VTEX.

Comentariu ( 1 )

  1. […] a fost inclusa de Google pe lista primilor 9 parteneri Recommendations AI din lume […]

Leave a reply