Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

WordPress.com accepta plati prin PayPal

wordpress

Bloggerii vor putea, de acum inainte, sa vanda mai usor produse online, anunta thenextweb.com. Compania Automattic (care detine platforma WordPress.com) a anuntat ca include un buton de plata care permite utilizatorilor sa accepta plati online. Momentan, optiunea este disponibila doar bloggerilor care au conturi Premium (care costa 8,25$/luna) si Business (care costa 24,92$/luna). Vestea vine la scurt timp dupa ce Automattic a anuntat ca permite clientilor Business sa foloseasa plugin-uri si teme third-party.

Un blogger poate, astfel, sa introduca in text un buton de plata, iar WordPress.com ii va cere detalii despre acesta – nume, descriere, cost, fotografie, adresa de PayPal la care sa fie trimisi banii. Cand cineva apasa butonul, e trimis pe pagina standard de check-out a PayPal.

Noua optiune de plata pune WordPress.com pe harta marketplace-urilor online, alaturi de jucatori mari – ca Shopify, Etsy si Big Cartel.

Leave a reply