Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Walmart incepe cea mai mare operatiune de livrare cu drona din SUA

Clientii Walmart din 6 state americane vor putea primi acasa comenzile facute pe Internet, in mai putin de 30 de minute, prin intermediul livrarilor cu drona, anunta corporate.walmart.com. Aceasta va fi prima operatiune de amploare care dronele din SUA – pana acum, acest tip de livrare aeriana rapida a fost disponibila doar in cateva orase din State, produsele care se incadreaza in program fiind putine.

Reteaua de livrare a retailerului american activeaza in parteneriat cu DroneUp, aceasta solutie fiind oferita la finalul unui an de planificari. Livrarea cu drona va avea loc intre orele 08:00-20:00, iar lista de produse disponibile include zeci de mii de produse, de la cel putin 3 magazine Walmart din fiecare oras inclus in aria de acoperire. Taxa de livrare cu drona va fi de 3,99 $, iar greutatea maxima pe care o poate avea fiecare colet (care va fi coborat cu ajutorul unui cablu pana in curtea destinatarului) este de 4,5 kg.

Magazinele participante vor gazdui un hub de livrare DroneUp si o echipa de piloti specializati. Programul se va extinde in 34 de locatii pana la finalul anului, putand ajunge in 4 milioane de gospodarii, din 6 state – Arizona, Arkansas, Florida, Texas, Utah si Virginia. Asta inseamna ca Walmart va putea livra cu drona peste 1 milion de colete/an.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentarii ( 2 )

  1. […] sa opereze eficient. Compania testeaza acest tip de livrare aeriana de cativa ani incoace, in 6 state americane: in ultimii 2 ani, a livrat astfel peste 20.000 de […]

  2. […] Wing (detinut de Alphabet) a avut mai mult succes, operand livrari cu drona pe trei continente. Walmart a investit si el in cateva start-up-uri din aceasta nisa, pentru a experimenta cu […]

Leave a reply