Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

VTEX, numit „lider mondial”, in randul furnizorilor de platforme e-commerce (raport)

VTEX – prima si singura solutie complet integrata  de comert, marketplace si Order Management System (OMS) din lume – a fost pozitionata ca lider la nivel mondial, in randul furnizorilor de platforme de comert digital, in cel mai recent raport „IDC MarketScape: Worldwide B2C Digital Commerce Platforms 2020 Vendor Assessment”. Raportul IDC vine la mai putin de o luna dupa ce Gartner plasa VTEX in randul companiilor vizionare in raportul „Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce”.

Conform comunicatului de presa care anunta informatia, clasamentul IDC analizeaza o varietate de furnizori de solutii de comert digital si modul in care acestia sprijina comerciantii B2C. Si ofera companiilor o vedere de ansamblu asupra competentelor competitive ale furnizorilor din IT&C pe o anumita piata. Potrivit acestuia, companiile care vor sa inglobeze capabilitati B2C, B2B sau Marketplace si care vor sa se diferentieze in piata prin utilizarea tehnologiilor de ultima generatie, ar trebui sa ia in considerare VTEX. VTEX are clienti e-commerce in peste 50 de tari si sustine mai mult de 200 de marketplace-uri, la nivel global. Cei mai mari clienti B2C ai VTEX proceseaza anual, prin platforma, 6,6 milioane de comenzi. 

„Pandemia nu doar ca a accelerat transformarea digitala, dar a si schimbat comportamentul si obiceiurile de cumparare. Telul nostru este sa ajutam comerciantii sa se adapteze rapid la aceste schimbari de piata prin echiparea acestora cu o platforma completa si moderna, ce acomodeaza usor modelele de afaceri B2B si B2C. Pozitionarea in randul companiilor lider in industria de profil este o performanta importanta si o certificare a eforturilor noastre continue”, transmite Cristi Movila (foto, Growth Leader Europa Centrala si de Est, VTEX).

Raportul „IDC MarketScape” scoate in evidenta 3 puncte forte ale VTEX:

  • arhitectura moderna – platforma este construita pe o arhitectura moderna, bazata pe API-uri si microservicii, oferind flexibilitate comerciantilor cand isi construiesc magazinele online/marketplace-urile
  • capacitatile native de marketplace si OMS – platforma de comert colaborativ ofera un modul care permite comerciantilor sa-si administreze marketplace-ul online si sa vanda in magazinele virtuale ale altor comercianti
  • asistenta pentru clienti – clientii VTEX cred ca aceasta este deasupra mediei

„Abordarea VTEX, axata pe comert colaborativ,  scoate in evidenta compania, contribuind la pozitionarea in randul liderilor industriei obtinuta in cadrul raportului. In plus, cu functionalitatea de marketplace, VTEX ofera comerciantilor sansa de a beneficia de o gama variata de modele de afaceri pe aceeasi platforma, venind astfel in sprijinul dezvoltarilor viitoare”, este de parere Jordan Jewell (Research Manager la IDC si autor al raportului).

Comentariu ( 1 )

  1. […] un numar record de brand-uri globale apeleaza la serviciile VTEX, pe care IDC a numit-o recent lider mondial, in randul furnizorilor de platforme e-commerce. VTEX a inregistrat o crestere de 98% in timpul pandemiei si sustine acum peste 3.000 de magazine […]

Leave a reply