Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Top 5 cele mai bune pluginuri wordpress

Una dintre platformele cele mai utilizate pentru realizarea de siteuri dar si magazine online este WordPress. O simpla platforma de blogging la inceput, wordpress a devenit de-a lungul timpului cea mai buna platforma pentru a crea siteuri si chiar si magazine online. Fie ca ai un blog, un site de prezentare sau un magazin online, wordpressul nu poate sa functioneze singur fara a avea cateva pluginuri puse bine pe el. Care sunt cele mai bune pluginuri? Care este cel mai bun plugin de seo? Dar sitemap?Cum facem siteul sa apara ok in varianta mobile si sa fie si bine optimizat? 

wordpress-plugins-23853_595x300

   Top 5 cele mai bune pluginuri wordpress

 1. WordPress SEO – Yoast este cel mai bun plugin de seo pentru wordpress. Seo-Yoast va ofera gratis toate functiile de implementare SEO pentru aceasta platforma.Este cel mai bun plugin si este potrivit si pentru blog, site de prezentare sau magazin online. Se instaleaza foarte usor iar dupa ce ati completat setarile generale , la fiecare postare trebuie sa completati keyword-urile si gata se realizeaza optimizarea.

2.Google XML Sitemaps este pluginul care va genera sitemap-urile siteului tau si le va trimite direct catre motoarele de cautare. Cu ce ajuta aceste sitemap-uri? La o indexare mai buna continutului tau de catre motoarele de cautare. Practic te ajuta sa urci in motoarele de cautare.

3.W3 Total Cache este pluginul care va imbunatati timpul petrecut de vizitator pe siteul tau. Creste performanta siteului, reduce perioada de download si de incarcare a paginilor. In general, optimizarea performantei web se realizeaza prin folosirea caching-ului.

4. WPTouch Mobile este pluginul care va optimiza tema dumneavoastra oricat de simpla ar fi pentru varianta de mobile. Este pluginul cel mai bun pentru a avea o tema corect optimizata pentru mobile.Chiar daca tema nu este responsive, acest plugin o va face sa fie ok pentru varianta de mobile a siteului.

5.Social Networks auto-poster este pluginul care va posta pe retelele sociale automat. Conectati-va conturile pe facebook, twitter, g+, stumbleUpon,Tumblr, FriendFeed si postarea se va face automata la publicarea articolului/produsului.

Pluginurile de wordpress se instaleaza foarte usor de aici iar wordpress-ul este cea mai accesibila platforma deoarece ne pune la dispozitie orice plugin avem nevoie cam pentru orice. Sunt importante de pus pe site pluginurile de seo, social media dar si cel de mobile. Sunt practic cele mai importante pluginuri pe care siteul dumneavoastra trebuie sa le aiba.

Top 5 cele mai bune  si recomandate pluginuri wordpress  pe care trebuie sa le instalati pe siteurile voastre!

 

 

 

 

 

 

 

Raspunde la aceasta intrebare