Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Timisoara: mobilPay Wallet te ajuta sa-ti platesti biletul de transport public

Societatea de Transport Public Timisoara – in colaborare cu NETOPIA mobilPay – anunta, intr-un comunicat de presa, introducerea platii cu mobilul a biletelor de transport public, prin SMS si aplicatia mobilPay Wallet. In Timisoara exista posibilitatea platii mobile a biletului si pana acum, prin aplicatia 24 pay (marca PTP Online, disponibila pentru smartphone-urile Android si iOS), care a mai fost implementata in Arad, Iasi si Brasov. Compania NETOPIA mobilPay transmite ca timisorenii si turistii pot plati la distanta biletul de 1 calatorie si legitimatia de 1 zi pentru mijloacele de transport terestre (inclusiv calatoria cu vaporasul).

MobilPay Wallet este un portofel digital care iti permite sa faci plati diverse in magazinele online, la casele de marcat, in taxi sau in aplicatie. Celelalte orase din tara in care poti plati biletul de transport public via mobilPay Wallet sunt Cluj-Napoca, Ploiesti, Turda, Alba Iulia, Constanta si Resita. In ultimul an, NETOPIA Payments a procesat peste 4 milioane bilete de transport.

„Societatea de Transport Public Timisoara se adapteaza cerintelor si tendintelor in ceea ce priveste achizitionarea titlurilor de calatorie direct din mijloacele de transport in comun, prin intermediul SMS-ului si a aplicatiei mobilPay Wallet, doua sisteme de plata facile si eficiente pentru calatori”, transmite Nicolae Bitea (Director General, Societatea de Transport Public Timisoara).

Cum functioneaza sistemul? Prin SMS, se trimite un mesaj la numarul 7442 (cu textul „B numarul liniei”, pentru 1 calatorie de 60 de minute, textul „V” pentru 1 calatorie cu vaporasul si „ZI” pentru legitimatia de 1 zi, valabila in ziua curenta), la urcarea in mijlocul de transport; utilizatorii primesc instant prin SMS confirmarea si codul biletului. Pentru a plati cu portofelul electronic mobilPay Wallet, trebuie sa descarci aplicatia gratuit din Google Play/App Store, pe un telefon Android sau iOS, sa alegi tipul biletului si linia dorita, sa confirmi plata alegand unul din cardurile Visa/Mastercard salvate in aplicatie si vei primi imediat (prin SMS si in istoricul tranzactiilor din aplicatie) confirmarea platii si codul biletului. Prima plata realizata astfel va fi salvata automat in aplicatie, cu toate detaliile ei, pentru plati viitoare si mai rapide, cu un singur click.

Leave a reply