Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Brasov: s-a lansat plata mobile a transportului public

De la 1 august, RATBV S.A. (unicul operator de pe raza municipiului Brasov care efectueaza serviciul public de transport local de calatori) face posibila plata calatoriei cu telefonul mobil, fara niciun alt adaos/comision, citim pe ratbv.ro. Aceasta se efectueaza prin intermediul unei aplicatii gratuite („24 pay”), disponibila pentru smartphone-urile Android si iOS, dar si pe www.24pay.ro. Aceasta permite plati mobile rapide si sigure cu ajutorul tehnologiei QR/NFC si functioneaza asa:

  • instalezi pe telefon
  • alegi cardul bancar propriu (Visa/Mastercard)
  • setezi codul PIN din 4 cifre
  • accesezi sectiunea „Transport public”, apoi „cumpara bilet”
  • scanezi codul QR/eticheta cu simbolul NFC din toate mijloacele de transport in comun si toate statiile din Brasov
  • alegi tipul de bilet dorit
  • confirmi tranzactia
  • primesti mesajul de confirmare a efectuarii tranzactiei

Dupa confirmarea tranzactiei, titlul de calatorie achizitionat va fi disponibil in sectiunea „Bilete pentru control”. In cazul controlului efectuat de angajatii RATBV, calatorii prezinta codul QR primit pe telefon, care este unic. Aplicatia marca PTP Online a fost deja implementata in Arad, Iasi si Timisoara.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] disponibila pentru smartphone-urile Android si iOS), care a mai fost implementata in Arad, Iasi si Brasov. Compania NETOPIA mobilPay transmite ca timisorenii si turistii pot plati la distanta biletul de 1 […]

Leave a reply