Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Tbi bank si platforma EuPlatesc.ro au incheiat un parteneriat BNPL

Volumul vanzarilor din retail se afla pe un trend descendent in acest an, in conditiile in care inflatia continua sa erodeze puterea de cumparare a romanilor. Pentru a-i ajuta pe retaileri sa-si creasca vanzarile si sa ofere clientilor un nou instrument eficient de finantare, tbi bank anunta – intr-un comunicat de presa – ca a incheiat un parteneriat cu EuPlatesc.ro. Acesta este unul dintre cei mai importanti procesatori de plati din Romania si lucreaza cu aproape 2.000 de comercianti.

Clientii vor avea acces mai usor la un portofoliu mai mare de produse de inalta calitate, prin intermediul solutiei cumpara acum, plateste mai tarziu/Buy Now, Pay Later (BNPL). Aceasta le permite sa plateasca in 4 rate fara dobanda sau sa aplice pentru finantari pe perioade mai lungi, cu rate accesibile.

„Ultimul an nu a fost usor pentru retailerii din Europa, deoarece preturile in crestere i-au fortat pe consumatori sa reduca volumele de bunuri pe care le cumpara sau sa se orienteze catre marci mai accesibile, scazand astfel valoarea totala a cosului de cumparaturi. Noi am raspuns intotdeauna dorintelor acestora si am creat solutii de finantare eficiente si favorabile consumatorilor. Parteneriatul cu EuPlatesc.ro ne ajuta sa oferim aceste solutii unui numar din ce in ce mai mare de comercianti, cu efecte benefice asupra economiei in ansamblu”, transmite Ionut Sabadac (foto, VP Merchant Solutions, tbi bank).

Tbi bank ofera un instrument de plata online flexibil, disponibil 24/7, cu un flux 100% online, prin semnatura electronica. Clientii pot alege perioada de plata (4 luni sau intre 6 si 60 de luni, in functie de nevoile lor) si pot plati in avans in orice moment, fara niciun cost suplimentar.

„In contextul economic actual este nevoie de sprijin reciproc in mediul de afaceri din Romania, iar prin solutiile rapide de plata si finantare online pe care le oferim, sprijinim atat retailerii in dezvoltarea afacerii, cat si consumatorii romani. Astfel, prin parteneriatul solid cu tbi bank, oferim diverse optiuni de plata online, o mare flexibilitate si venim in intampinarea nevoilor retailerilor si consumatorilor”, completeaza Stefan Suceveanu (Cofondator EuroPayment Services, compania care detine platforma EuPlatesc.ro).

EuPlatesc.ro are o vasta experienta in furnizarea de servicii ca integrator de solutii de comert electronic si procesator de tranzactii online cu carduri bancare, folosind cea mai sigura tehnologie de autentificare disponibila – 3DSecure.

Leave a reply