Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Elvetia: retailerii online nu au destule depozite, pe plan national

Magazinele e-commerce din Elvetia au o problema logistica serioasa, informeaza ecommercenews.eu: nu au suficiente depozite in tara, pentru a sustine cu succes comertul online national. De aceea, retailerii online cauta solutii de fulfillment alternative: fie inchiriaza depozite de la companii terte, fie construiesc spatii logistice transfrontaliere (in tarile vecine).

In paralel, clientii vor livrari din ce in ce mai rapide, care ar fi usurate de existenta unui inventar descentralizat, asigurat de utilizarea mai multor spatii de depozitare. Acum, sistemul logistic este unul centralizat, motivat si depozitele insuficiente ca numar, si de nevoia retailerilor de a reduce costurile.

E-commerce-ul elvetian sta bine: in 2017, 82% din populatia locala facea cumparaturi pe Internet, iar in 2020, valoarea bunurilor comandate online crestea cu 25,8% YoY! Dar, in ultimii zeci de ani, in tara europeana a avut loc o dezvoltare masiva a sectorului de afaceri, ceea ce a crescut cererea de spati logistice. Din pacate, oferta nu a tinut pasul, spun consultatii imobiliari.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply