Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

SUA: vanzarile e-commerce vor creste cu 11-15% YoY, de Sarbatori (raport)

Deloitte estimeaza ca vanzarile din retail vor creste cu 7-9% YoY in Q4 2021 (noiembrie 2021 – ianuarie 2022), in Statele Unite, pana la suma de 1,28-1,3 trilioane $. La capitolul e-commerce, cresterea va fi de 11-15%, fata de aceeasi perioada din 2020-2021 (pana la 210-218 miliarde $).

„Anticipam cheltuieli mai mari din partea consumatorilor, in urmatorul sezon de Sarbatori de iarna. Pe masura ce ratele de vaccinare cresc si consumatorii se simt mai in siguranta in afara propriilor case, vom observa cresterea sumelor cheltuite pe servicii (inclusiv restaurante si calatorii), in timp ce sumele cheltuite pe bunuri se vor mentine la acelasi nivel. Un declin constant in rata economiilor, pana la nivelul pre-pandemic, va constribui la cresterea cheltuielor in randul consumatorilor si va pastra nivelul vanzarilor cu amanuntul la un nivel ridicat, in acest sezon. In plus, vanzarile e-commerce vor continua sa creasca, pe masura ce consumatorii demonstreaza o orientare continua si constanta spre achizitiile online, din toate categoriile”, explica Daniel Bachman (U.S. Economic Forecaster, Deloitte).

Anul trecut, in acelasi trimestru patru, vanzarile cu amanuntul din Statele Unite ale Americii au crescut cu 5,8%, atingand suma de 1,19 trilioane $, conform U.S. Census Bureau. Online, s-au vandut produse si servicii in valoare de 189 miliarde $ (cu 34,8% mai mult fata de perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2020).

Leave a reply