Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: top 8 retaileri care vand alimente online (studiu)

H-E-B este cel apreciat retailer care vinde alimente online, in Statele Unite, a descoperit studiul „eCommerce Retailer Preference Index”, realizat de dunnhumby.com (pe un esantion de 3.000 de americani, care au facut cumparaturi digitale in ultimele 30 de zile) si citat de progressivegrocer.com. Piata americana de alimente online valoreaza 100 de miliarde $.

HEB.com este cel mai mare angajator privat din Texas si are peste 420 de magazine fizice si 145.000 de angajati, in Texas si Mexic. „Performanta impresionanta a retailerului H-E-B dovedeste ca este posibil sa concurezi cu Amazon si sa castigi, cand vine vorba despre e-commerce-ul alimentar. Calatoria e-commerce a celor de la H-E-B a inceput in 2015, cand au lansat primele livrari in parcarea magazinelor fizice; de atunci si pana astazi au construit un puternic ecosistem online. Combinatia experienta de shopping simpla si usor de folosit plus conexiune emotionala extraordinara cu clientii dovedeste cum pot avea succes retailerii alimentari in acest peisaj multichannel”, explica Grant Steadman (President of North America, dunnhumby).

In topul amintit, HEB.com este urmat de Amazon, Amazon Fresh, Walmart, Sam’s Club, Kroger, BJ’s Wholesale Club si Sprouts Farmers Market. Clasamentul a luat in considerare si un model statistic care estimeaza cum fac fata retailerii celor mai importante nevoi clientelare si ce legaturi emotionale creeaza acestia cu amatorii de e-commerce.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply