Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Amazon are reduceri de primavara, in perioada 20-25 martie 2024

Amazon va organiza anul acesta o campanie de reduceri online de primavara, in perioada 20-25 martie, anunta cnbc.com. Aceasta „Big Spring Sale” va avea loc in SUA si este o premiera pentru gigantul e-commerce. Evenimentul va fi deschis pentru toti consumatorii, nu doar pentru membrii Prime.

In ultimii ani, Amazon.com a suplimentat traditionalul Prime Day din iulie (care a insemnat, in 2023, 12,7 miliarde $ cheltuiti online doar in Statele Unite) cu o perioada identica de promotii, in octombrie (Prime Big Deal Days). In plus, in mai anul trecut, a anuntat reduceri de 48 de ore, sub numele de „Pet Day”. Iar din 2021 incoace organizeaza un „Holiday Beauty Haul”, inainte de sarbatorile de iarna, in octombrie-noiembrie. Dar Big Spring Sale este primul eveniment de reduceri organizat de Amazon in primul trimestru al anului.

Campania de 6 zile Big Spring Sale va oferi discount-uri la produse de sezon (imbracaminte de primavara, produse de fitness, mobilier pentru terasa), dar si la produse marca Amazon. Miscarea este clar motivata de inflatia ridicata, care ii determina pe americani sa caute reducerile. Dar si de retailerii low-cost ca Temu si Shein, care isi cheltuie bugetul de publicitate intr-o veselie, pentru a atrage consumatorii din State.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply