Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SMS marketing-ul si notificarile SMS – solutii eficiente de comunicare pentru companii

SMS-ul ramane si in anul 2020 cel mai eficient canal de comunicare directa: studiile arata ca rata de deschidere a unui SMS este de peste 98%, producand o rata de angajament in campanii SMS de 6 pana la 8 ori mai mare decat e-mail-ul, SMS-urile fiind citite, in medie, in primele 5 secunde de la primire. Un alt avantaj al campaniilor de SMS marketing si al notificarilor SMS operationale prin serviciul SMS Gateway este ca SMS-ul este un canal de comunicare independent de conexiunea la Internet sau de setarile power saving, putand fi considerat un serviciu always on, astfel utilizatorii de telefonie mobila pot sa primeasca tot timpul SMS-urile transmise de companii (spre deosebire de notificarile push sau e-mail).

In Romania, SMS-ul acopera 100% din populatia tarii, conform informatiilor prelucrate de ANCOM, la nivelul anului 2017 existand 22,4 milioane de utilizatori activi de telefonie mobila (12,1 milioane de abonamente si 10,3 milioane de cartele preplatite), toate telefoanele avand capabilitatea de a transmite si primi mesaje SMS. Astfel, campaniile de SMS marketing reprezinta al 7-lea mediu de comunicare in masa, completeaza eficient mixul de marketing, reinventeaza comunicarea directa si cresc ROI-ul, ramanand si cel mai personal mijloc de comunicare directa.

SMSLink.ro reprezinta o solutie optima pentru campanii SMS marketing si pentru notificarile SMS operationale prin serviciile SMS Gateway sau Mail to SMS, integrate cu magazinele online sau cu solutiile IT din cadrul companiior. SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din Romania, fiind lansata in anul 2008 si avand in prezent un trafic lunar de peste 12 milioane de SMS-uri (adica, in medie, peste 380.000 SMS-uri/zi, 365 de zile pe an), fiind o solutie aleasa de peste 1.200 de clienti corporate si IMM-uri, inclusiv institutii bancare de top din Romania, care utilizeaza platforma SMSLink pentru notificari SMS critice, precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

SMSLink.ro furnizeaza o paleta completa de solutii SMS, atat pentru campanii SMS marketing (printr-o platforma robusta, intuitiva si usor de utilizat, disponibila online), cat si pentru notificarile SMS operationale (prin mecanisme de integrare care acopera in totalitate nevoile unei companii). Integrarea solutiei SMSLink pentru notificarile SMS operationale se poate realiza atat prin SMS Gateway, un SMS API ce ofera 4 metode de integrare (Web Service SOAP, JSON, API HTTPS sau protocol SMPP), cat si prin Mail to SMS. De asemenea, solutia SMSLink.ro poate fi integrata prin Zapier, cu peste 1.000 de aplicatii SaaS, din cateva click-uri, astfel putand fi automatizate foarte usor aproape orice fluxuri de date care necesita notificari SMS.

In sectorul e-commerce, SMSLink.ro ofera plugin-uri SMS usor de instalat pentru principalele platforme e-commerce Open Source (precum WooCommerce, PrestaShop, OpenCart si Magento 1 si 2), avand integrari si cu principalii furnizori de solutii e-commerce in sistem SaaS din Romania. SMSLink.ro este solutia optima si pentru campaniile SMS interactive precum campanii promotionale prin SMS, oferind numere scurte dedicate sau nededicate si solutia tehnica pentru desfasurarea acestor campanii.

Pentru a utiliza platforma SMSLink.ro si a beneficia de toate solutiile SMS incluse in platforma SMSLink.ro, clientii trebuie sa isi creeze un cont de utilizator pe www.smslink.ro si apoi pot utiliza toate serviciile SMS de care au nevoie.

Leave a reply