Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SendSMS.ro a dezvoltat pana acum 12 module SMS pentru platforme e-commerce (inter)nationale

Platforma sendSMS.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca – in cei 13 ani de activitate – a ajutat peste 1.500 de companii sa comunice cu clientii (prin notificari de tip SMS, RCS si chat) si a dezvoltat 12 module SMS pentru platforme de comert online din tara si strainatate. Modulele pot fi integrate usor si rapid cu diferite tipuri de sisteme software: CMS, SaaS, marketplace-uri, CRM, ERP, integratoare, platforme pentru automatizarea proceselor robotizate. Si permit realizarea de campanii de marketing prin SMS  si trimiterea de notificari cu privire la actualizari, comenzi, rezervari, intalniri, facturi.

Platforma de notificari multichannel prin SMS si prin aplicatii tip chat (Viber, Facebook Messenger, Google RCS, WeChat) este prima companie din Romania care a lansat module SMS pentru RPA de la UiPath si HubSpot si primul integrator din Romania care a oferit serviciul RCS Business. SendSMS.ro colaboreaza cu principalii dezvoltatori romani de software e-commerce, dar si cu platformele e-commerce Open Source arhicunoscute (Magento, Opencart, Prestashop, WooCommerce, Shopify).  Acest lucru a permis proprietarilor de magazine online din Romania sa isi creasca notorietatea brandului si vanzarile, avand la dispozitie un canal de marketing direct, eficient, ieftin, 100% masurabil: SMS-ul.

Modulele SMS gratuite, odata conectate printr-un API la platforma securizata, accesibila online, sendSMS.ro, permit administratorilor:

  • sa trimita automat/manual notificari SMS privind statusul comenzii
  • sa trimita automat/manual mesaje publicitare via SMS
  • sa trimita mesaje in bulk/individuale
  • sa creeze template-uri de mesaje
  • sa personalizeze mesajele cu numele clientului, suma comenzii, data comenzii si alte variabile
  • sa filtreze baza de clienti in functie de produsul cumparat, perioada, suma minima a comenzii, localitate, etc.
  • sa includa in mesajele SMS link-uri scurte catre landing page-uri din site-ul propriu

Clientii au posibilitatea de a vizualiza rapoarte in timp real. Echipa sendSMS.ro ofera asistenta gratuita la instalare si post-vanzare. Si pune la dispozitie expertiza proprie in telefonia mobila si un manager de cont dedicat, care ofera clientilor toate informatiile de care acestia au nevoie, pentru conectarea la platforma de aplicatii mobile sendSMS.

Pentru a-ti forma o idee despre modul de instalare si configurare al modulelor SMS e-commerce, urmareste tutorialul video de mai jos, despre modulul sendSMS Prestashop.

Daca nu ai o baza de date cu numere de telefon, poti apela la serviciul Mobile Advertising, pe bazele operatorilor GSM. In parteneriat cu Vodafone si Orange Romania, sendSMS.ro te ajuta sa realizezi si sa transmiti campanii SMS Marketing catre milioane de clienti. Baza de date poate fi segmentata si filtrata dupa criteriile specificate de tine.

Poti trimite mesaje SMS de 160 caractere, cu originator alfanumeric (numele companiei) sau notificari RCS cu un continut media imbogatit (fotografii, videoclipuri, audio si carusele). Mai mult de atat, ai optiunea de a targeta locatia  in timp real (cand un utilizator ajunge intr-un anumit mall, hypermarket, aeroport primeste un SMS personalizat) sau de a trimite mesaje IVR, preinregistrate, de maximum 1 minut, cu descrierea serviciilor promovate.

Leave a reply