Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Start-up-ul de servicii de curatenie Cleany s-a transformat in marketplace-ul Zumzi.com

Platforma online Cleany (care conecteaza utilizatorii cu agenti de curatenie) anunta, intr-un comunicat de presa, ca se transforma in Zumzi.com, cu sustinerea Neogen Capital. Fondul de investitii urmareste sa dezvolte solutii de tip marketplace in multiple domenii, printre care si cel de ingrijire a locuintelor, in care a intrat pentru prima data in 2019, printr-o runda de investitii de 150.000 € in Cleany.

Zumzi.com pune la dispozitie utilizatorilor servicii extinse de ingrijire a casei, de la curatenie generala sau a anumitor obiecte de mobilier din locuinta si pana la abonamente de curatenie sau servicii de dezinsectie. Astfel, platforma isi propune sa ajute proprietarii sau chiriasii sa rezolve rapid orice nevoie cand vine vorba de casa lor si sa castige timp.

„Zumzi.com este un marketplace de home care services prin care utilizatorii isi completeaza adresa si primesc acces la o gama de servicii din cartierul lor, de la furnizori din proximitate. Astfel, beneficiarii serviciului au un timp de asteptare mai mic pana la rezolvarea sarcinii, iar furnizorii reduc costurile de deplasare. In plus, pentru ca am pornit de la o nevoie proprie, am vrut sa ne asiguram ca oamenii vor avea incredere sa primeasca in case furnizori contractati prin platforma noastra, asa ca toti partenerii nostri sunt verificati, iar preturile sunt printre cele mai mici de pe piata”, spune Alex Pana (foto, Cofondator Cleany si CEO Zumzi.com).

Serviciile oferite de Zumzi sunt cel mai des cautate de familii tinere si de persoane cu varsta de peste 30 de ani si venituri peste medie, arata datele platformei. In prezent, platforma include servicii furnizate de 75 de parteneri verificati si a asigurat curatenie la cerere in peste 4.000 de locuinte din Bucuresti. Echipa Zumzi.com este formata in acest moment din 10 persoane, printre care se numara si Alex Pana (CEO), Alex Nicoara (COO), Dan Bina (CTO) si Calin Fusu (investitor si mentor).

Planurile echipei vizeaza dezvoltarea de cartiere online, in care vecinii sa impartaseasca experientele avute cu serviciile platformei, sa ofere recomandari si sa solicite ajutorul pentru sarcini specifice, astfel incat platforma sa diversifice serviciile oferite si portofoliul de parteneri, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor utilizatorilor. In plus, planurile Zumzi.com, pentru care cauta finantare de 500.000 €, includ extinderea in afara Bucurestiului, in alte 7 orase mari din tara.

Leave a reply