Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat platforma b2bexpert.ro, care sustine transformarea digitala a companiilor

B2B Expert Mobile Conection anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea www.b2bexpert.ro, un magazin online cu produse originale si solutii de tehnologie care sustin transformarea digitala a afacerilor. Prin aceasta platforma, B2B Expert isi propune sa vina mai aproape de cei care isi doresc sa integreze produsele electronice si solutiile Samsung (al caror distribuitor este, in Romania) in proiectele de transformare digitala din companiile lor.

Partenerii B2B Expert, resellerii, integratorii de solutii IT, antreprenorii si administratorii IT din companii vor gasi, pe noul site, dispozitive mobile si de afisare (telefoane, tablete, monitoare) si solutii de business din gama Samsung Knox, care se pot personaliza in functie de proiect si de nevoile companiilor. Platforma online ofera sprijin in conturarea proiectelor IT si obtinerea rapida de informatii si oferte personalizate, pentru solutii de transformare digitala, adaptate nevoilor companiilor.

„In ultimii ani am vazut cum transformarea digitala a fost accelerata global, devenind un imperativ pentru orice companie care doreste sa reziste pe piata. Chiar daca sectorul B2B se afla mult in urma celui de retail la acest capitol, ne-am dat seama ca trebuie sa ne aliniem la nevoile si dorintele clientilor nostri si sa le oferim o experienta digitala conforma cu realitatea in care acestia traiesc, inconjurati de 5G, Inteligenta Artificiala, Machine Learning si Internet of Things. Platforma online ne va ajuta sa prezentam intregul portofoliu de produse si servicii mai usor si mai multor potentiali parteneri din segmentul corporate”, transmite Liviu Stanescu (CEO B2B Expert).

B2B Expert are o experienta de peste 20 ani in domeniul comertului cu produse electronice si al serviciilor de tehnologie. In 2020, compania a avut o cifra de afaceri de peste 34 de milioane € si proiecte de transformare digitala in domeniile: educatie, mediu, guvernamental, medical, industrial, IT, comert, etc.

Leave a reply