Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat Merchant Cash Advance, o solutie de finantare pentru comerciantii online

TBI Bank (prin subsidiara TBI Leasing) si NETOPIA Payments (cel mai mare procesator de plati electronice din Romania), anunta – intr-un comunicat de presa – lansarea Merchant Cash Advance (MCA), o solutie de finantare pentru comerciantii online. Acestia pot obtine finantare de pana la 85% din incasarile viitoare estimate pentru o perioada de pana la 12 luni, in baza istoricului de incasari din ultimul an, prin NETOPIA Payments. Magazinele online care folosesc NETOPIA Payments pot obtine astfel finantare in lei de la TBI Leasing, cu un minimum de documente, fara a fi necesare garantii suplimentare. Aprobarea are loc in aceeasi zi, banii sunt transferati in contul comerciantului, iar rambursarea este complet automatizata.

„Merchant Cash Advance este inca un exemplu de solutie personalizata, de ultima generatie, oferita de TBI Bank. Produsul se adapteaza perfect la necesitatile comerciantilor online din Romania, oricand si ori de cate ori au nevoie de finantare. Cum totul se misca foarte rapid in business, acest produs ajuta antreprenorii sa profite de oportunitatile de crestere care apar prin noi canale din sfera digitala”, transmite Alexandru Cosma (Director Business Banking Sales and Products in cadrul TBI Bank).

„Prin implementarea solutiei Merchant Cash Advance sprijinim activ comerciantii online care au ales sa utilizeze serviciile NETOPIA Payments. Acestia au de acum la dispozitie o alternativa simpla si rapida de finantare ce raspunde nevoilor cu care se confrunta zilnic, pentru a-si dezvolta afacerea intr-o piata din ce in ce mai competitiva”, declara Antonio Eram (foto, CEO si co-fondator NETOPIA Payments).

Leave a reply