Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat aplicatia gratuita SmartBill CONTA

smartbill conta

Programul de gestiune si facturare Smart Bill (lansat in 2007 de antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan si Mircea Capatina) – cel mai utilizat pe piata din Romania (peste 55.000 de clienti, peste 2.000.000 de facturi emise/luna, peste 2 miliarde € facturati/an) – a lansat o aplicatie online gratuita pentru contabili: SmartBill Conta. Conform comunicatului de presa, app-ul face legatura in timp real intre antreprenori si expertii contabili si e prima aplicatie de acest tip din tara noastra. SmartBill Conta poate fi utilizata de toate IMM-urile din Romania si ruleaza pe serverele Amazon Web Services, cel mai important furnizor de infrastructura Cloud din lume (deci datele utilizatorilor sunt permanent in siguranta).

alex leca

Prezentata in stadiul de proiect anul trecut, aplicatia a fost ulterior testata de peste 500 de companii (in versiunea „private beta”), inainte de lansarea de acum. „Am tinut cont de feedback-ul contabililor si am inclus in SmartBill Conta principalele cereri ale acestora, inclusiv un modul de salarii care genereaza si mult prea celebra declaratie D112. SmartBill Conta este o aplicatie asteptata de mii de companii, acum suntem in fata unei versiuni care satisface cele mai multe nevoi, insa munca noastra nu se opreste aici. Avem in plan o multitudine de optimizari si integrari care vor usura enorm munca antreprenorilor si contabililor, estimam ca va reduce cu 50% munca manuala”, explica Alexandru Leca (foto, Project Manager SmartBill Conta).

Programul acopera principalele fluxuri contabile, iar toate rapoartele disponibile sunt structurate astfel incat sa fie usor de inteles si analizat. Printre functionalitatile care diferentiaza SmartBill Conta de alte programe de contabilitate se numara prelucrarea automata a documentelor de la clientii care folosesc deja SmartBill, dar si prelucrarea semi-automata a extraselor de cont de la principalele banci. „Viziunea noastra este ca SmartBill o sa devina un ecosistem care sa elimine munca manuala, aducand castiguri majore de timp, bani si oportunitate firmelor din Romania, iar SmartBill Conta este cel mai important in aceasta directie. Spre exemplu, o vanzare lansata intr-un magazin online sau intr-unul fizic poate genera factura si scadea gestiunea automat si, mai mult, va ajunge in timp real la contabilitate. O alta facilitate cheie este importul extraselor de cont din banca si reconcilierea semi-automata a incasarilor si platilor, care scuteste foarte mult timp atat in cadrul firmei client cat si la firma de contabilitate”, a declarat Radu Hasan (CEO Smart Bill).

Leave a reply