Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA Payments, SmartBill si Visa, parteneriat pentru IMM-uri: Butonul de plata, direct in factura

NETOPIA Payments (cel mai utilizat procesator de plati electronice din Romania), software-ul de facturare SmartBill si Visa anunta, intr-un comunicat de presa, promovarea unei solutii pentru incasari mult mai rapide a facturilor, in randul companiilor mici si mijlocii (IMM-uri): Butonul de plata introdus direct in factura emisa. Solutia isi propune sa creasca rata de incasare a facturilor si fluidizarea cash-flow-ului companiilor care folosesc SmartBill si selecteaza NETOPIA Payments ca procesator de plata integrat cu programul de facturare. Mai multe detalii despre functionalitate si campanie pot fi consultate aici.

Potrivit datelor SmartBill, 40% dintre clienti aleg sa plateasca facturile online (cu un card), iar 80% dintre documentele achitate cu cardul sunt platite in ziua in care acestea au fost emise. Totodata, in cazul acestora, plata se face de cinci ori mai rapid. Plata facturilor prin Butonul de plata introdus direct pe factura emisa poate fi realizata oricand si de oriunde de catre utilizator, fiind necesare doar accesul la Internet si un card valid. Aceasta facilitate de plata se adreseaza tuturor companiilor emitente de facturi sau proforme, indiferent ca se adreseaza segmentelor de clienti B2C sau B2B.

„Solutia de plata a facturilor dezvoltata impreuna cu partenerii nostri de la SmartBill prin Butonul de plata direct in factura emisa vine in sprijinul tuturor comerciantilor mici si mijlocii, pentru a rezolva una dintre cele mai presante probleme cu care acestia se confrunta, cea a cash-flow-ului. Folosind aceasta solutie de colectare inovativa, prin care se incurajeaza plata rapida a facturilor, acestia vor putea sa-si incaseze banii mai repede pentru a-i putea folosi mai departe in activitatea companiei”, explica Antonio Eram (foto, CEO si Fondator NETOPIA Payments).

Comentariu ( 1 )

  1. […] NETOPIA Payments, SmartBill si Visa, parteneriat pentru IMM-uri: Butonul de plata, direct in factura – ECOMpedia https://ecompedia.ro/netopia-payments-smartbill-si-visa-parteneriat-pentru-imm-uri-butonul-de-plata-… […]

Leave a reply