Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Frisbo + SmartBill = parteneriat pentru facturare, gestiune si e-fulfillment online

Frisbo si SmartBill anunta, intr-un comunicat de presa, ca au demarat o colaborare, pentru a simplifica gestionarea operatiunilor magazinelelor online si a modului in care isi extind vanzarile pe noi piete din Europa. Integrarea celor doua platforme este o premiera pentru fiecare, deoarece SmartBill va fi  integrat pentru prima data cu o solutie de efulfillment, iar Frisbo este la prima integrare cu un software financiar-contabil (Enterprise Resource Planning/ERP). Reprezentantul oficial in Romania al companiei producatoare de electronice Xiaomi va fi primul beneficiar al acestei colaborari, cu site-ul e-commerce www.mi-home.ro.

Frisbo este platforma de smart e-fulfillment cu cea mai mare prezenta in Europa, care preia depozitarea, ambalarea si livrarea comenzilor online. Compania ofera magazinelor online potential de extindere prin deschidere spre piete noi, in prezent avand active depozite in 6 tari, cu posibilitatea de a deservi 9 tari in regim de livrare a doua zi, prin partenerii sai de curierat. Pana la sfarsitul anului 2021, Frisbo isi propune sa isi extinda prezenta in 12 piete si sa ofere livrare a doua zi in 15 tari, acoperind astfel Romania, Ungaria, Polonia, Germania, Cehia, Austria, Slovacia, Belgia, Italia, Spania, Franta, Olanda, Portugalia, Moldova, Bulgaria.

SmartBill este cel mai folosit software de facturare si gestiune din Romania. Cu aproape 14 ani de experienta, se adreseaza companiilor care cauta solutii pentru emiterea, livrarea si incasarea de facturi online, avize, proforme, chitante, precum si gestiunea stocurilor, a notelor de intrare-receptie (NIR), fise, bonuri si rapoarte online. SmartBill este accesibil de pe orice dispozitiv conectat la Internet, de catre oricati utilizatori simultan, oferind clientilor mobilitate si accesibilitate maxima, precum si siguranta sporita a datelor.

„Fulfillment automatizat inseamna ca putem sa oferim un serviciu plug and play care este usor de integrat cu principalele platforme de e-commerce si serviciile conexe acestora si care face posibila extinderea facila a magazinelor online in piete multiple si pe diverse canale de vanzare. Am inceput anul 2021 cu integrarea SmartBill deoarece serviciul lor se aliniaza perfect cu viziunea noastra, facand parte dintr-o categorie noua de integrari programate in decursul acestui an, prin intermediul carora vrem sa usuram si mai mult activitatea clientilor nostri – un ERP performant care rezolva problema emiterii, livrarii si incasarii de facturi online si a gestiunii stocurilor”, spune Bogdan Colceriu (foto dr., CEO Frisbo).

„Integrarea cu un partener care ofera servicii de fulfillment, de nivelul Frisbo, este unul dintre pasii importanti din misiunea SmartBill de a deveni o retea si nu doar o platforma de sine statatoare, o retea care va automatiza numeroase procese ajutand direct la cresterea unei afaceri. Magazinele online care folosesc SmartBill au astfel rezolvata problema pana la punctul vanzarii, asa ca am vrut sa le oferim plus valoare printr-o solutie de incredere care sa duca mai departe procesul, prin onorarea cat mai usoara a comenzilor. Parteneriatul cu Frisbo ne da increderea ca putem sa le oferim clientilor nostri nu doar o solutie automatizata de fulfillment, ci si oportunitatea de extindere a vanzarilor, ei putand acum accesa piete noi printr-un cost scalabil, fara nevoia prealabila de cunostinte logistice zonale”, a completat Mircea Capatina (foto, Cofondator SmartBill).

Leave a reply