Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a relansat eComJobs.ro!

ecomjobsPrimul portal de joburi in zona de e-commerce din Romania, eComJobs.ro, anunta intr-un comunicat de presa relansarea site-ului, cu o noua formula grafica imbunatatita si aliniata noilor tendinte. Piata romaneasca de comert electronic creste constant cu 33-35% de la un an la altul, iar locurile de munca domeniu se dezvolta si ele. Aceasta oportunitate pentru piata de job-uri in domeniul e-commerce a dus la aparitia, acum 6 luni, a eComJobs.ro, portal care este locul de intalnire al celor interesati sa lucreze in e-commerce si managerilor de magazine online aflati in cautarea de colaboratori in acest domeniu.

Fondatorii Lavinia Biberi si Ciprian Dragoi anunta noua structura, explicand „EComJobs.ro ofera de astazi o perspectiva noua, un nou design, responsive, intr-o forma mult mai usor de citit si mai intuitiva, cu mai multe articole, recomandari de evenimente si informatii utile pentru toti iubitorii de comert electronic din Romania”. Noile functionalitati tehnice adaugate au fost gandite astfel incat sa ofere o navigare cat mai intuitiva, prietenoasa, bazata pe orientarea si identificarea rapida a detaliilor cautate. Mai nou, exista feed-uri RSS pentru fiecare domeniu de activitate, metoda de aplicare e foarte simplista, iar blogul ofera informatii utile pasionatilor de e-commerce. „Vom publica lunar articole dedicate evenimentelor din domeniu (atat din Bucuresti, cat si din tara) si vom continua cu recomandari de carti noi pe tema e-commerce-ului”, spune Lavinia Biberi in acelasi comunicat.

Domeniile de activitate pentru care se cauta colaboratori pe site sunt: management, programare, PR& Marketing, CRO, Editare, Design, Vanzare, Administrare, SEO si Logistica. In 6 luni, au fost adaugate aproximativ 200 de joburi din diferite domenii. Cei mai cautati profesionisti in domeniu sunt specialistii in marketing si programare (reprezentand peste 50% din cadrul tuturor job-urilor de pe site), care sunt si cel mai greu de gasit. Proprietarii de magazine online cauta oameni curiosi si creativi, dornici sa invete mereu ceva nou, pasionati de videoblog-ing.

Site-ul eComJob.com ramane gratuit atat pentru angajatori, cat si pentru potentialii angajati, care se pot inscribe printr-un proces simplificat, in doar 3 pasi: „Scrie anuntul”, „Verifica” si „Confirma”. Costul unui anunt platit e de 10-25 €, in functie de canalele unde se doreste promovarea (site, newsletter, social media). In varianta nou-lansata, eComJobs are si sprijinul agentiei de marketing afiliat 2Parale, colaborarea incurajand astfel proprietarii de magazine online sa-si posteze anunturile de angajare pe acest site nisat lor. Pentru 2016 sunt estimate venituri de 5.000-10.000 €.

Leave a reply