Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon isi arata cu degetul angajatii banuiti de furt

amazon

Amazon, compania renumita pentru modul in care revolutioneaza e-commerce-ul are si o fata intunecata, aflam de pe bloomberg.com. In fiecare dimineata, angajatii care intra in unele depozite ale Amazon.com, sunt intampinati de ecrane pe care ruleaza imagini cu angajati prinsi furand in depozite – miscarea fiind menita sa descurajeze tentative similare. 11 dintre fostii si actualii angajati ai Amazon au povestit ca imaginile nu infatiseaza presupusii hoti identificandu-i personal: pe ecran apar siluete negre, peste care scrie „concediat” sau „arestat”, si detalii legate de ce a furat respectiva persoana, cand, cat valora si cum a fost prinsa in flagrant delict. Astfel de avertisment insistente sunt postate si pe panourile din incinta depozitelor, acolo unde nu sunt disponibile televizoare.

Angajatii intervievati de site-ul amintit anterior spun ca printre produsele furate se numara DVD-uri, bijuterii, produse de make-up, un cuptor cu micounde, jocuri video, un iPad. Cativa spun ca si un angajat care i-a furat altui coleg pranzul a fost astfel aratat cu degetul. Depozitele gigantului online sunt celebre pentru volumul mare de lucru pretins angajatilor cu salarii mici, iar problema furtului este una serioasa. Metodele Amazon pot fi extreme: in 2010, cativa angajati ai unui depozit din Pennsylvania au ajuns la spital, dupa ce au stat ore in sir in frig, in tricouri si pantaloni scurti, dupa declansarea unei alarme de incendiu (sefii au presupus ca alarma a fost declansata pentru a acoperi un furt).

Leave a reply