Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat Edenred Pay, solutie de plati mobile pentru Android

Edenred Romania anunta (intr-un comunicat de presa) lansarea propriei solutii de plati mobile pentru sistemul de operare Android – Edenred Pay. Aceasta este o metoda de plata simpla si rapida, ce presupune utilizarea unui smartphone si implementeaza cele mai stricte standarde de securitate, precum tokenizarea. Edenred Pay este disponibila pentru toate beneficiile extrasalariale acordate in format digital: beneficiarii cardurilor preplatite Edenred Romania pot face plati contactless direct cu telefonul, imediat ce au incarcat cardurile de beneficii extrasalariale in aplicatia dedicata. Aplicatia MyEdenred Pay poate fi descarcata gratuit din Google Play Store si este compatibila cu dispozitive care ruleaza Android 6.0 (sau o versiune ulterioara) si includ tehnologia NFC.

„Intr-o lume in care ne dorim ca digitalizarea sa nu tina doar de exersarea capacitatilor unei companii de a inova, ci si de nevoia de a crea noi rutine, pentru a simplifica viata de zi cu zi a tuturor oamenilor, lansam Edenred Pay, o solutie al carei impact va fi major in randul beneficiarilor nostri. Am lansat 36 de solutii digitale in 21 de tari, stim ca plata mobila este un beneficiu excelent si am fost primul grup de servicii corporative preplatite care a oferit solutii de plata mobile”, transmite Dana Sintejudean (Managing Director Edenred Romania).

Platile mobile cu Edenred Pay sunt acceptate in reteaua nationala de comercianti parteneri care au terminale POS contactless si nu presupune nicio dezvoltare sau investitie suplimentara din partea acestora. Astfel, platile la casele de marcat sunt fluidizate si sistemul ajuta la diminuarea contactului uman intre angajati si clienti – cu atat mai important in contextul pandemiei COVID-19. In prezent, Edenred Romania ofera solutii pentru ca toti utilizatorii de carduri de beneficii: Edenred Ticket Restaurant, Edenred Vacanta, Edenred Cadou si Edenred Cultural sa poata face plati mobile.

Leave a reply