Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Tazz by eMAG si Edenred Romania lanseaza plata online cu carduri de masa, pentru comenzi de mancare

Tazz by eMAG si Edenred Romania anunta (intr-un comunicat de presa) un parteneriat prin intermediul caruia clientii celor doua branduri pot utiliza cardul Edenred Ticket Restaurant pentru a comanda si plati mancarea comandata online. Primul de acest tip din Romania, parteneriatul este si o inovatie tech, care permite integrarea completa emitent-platforma-restaurante.

Disponibila pentru o multitudine de restaurante prezente in aplicatia Tazz by eMAG, plata cu tichete de masa devine un beneficiu exclusiv al utilizatorilor Edenred. Acestia trebuie sa inroleze cardul Edenred Ticket Restaurant in aplicatia Tazz by eMAG, urmand pasii indicati, ulterior procesul de plata fiind identic cu cel utilizat pentru cardurile bancare folosite pana acum in aplicatie. Utilizatorii pot consulta soldul disponibil pe cardul de masa direct in app (fara a mai fi necesara accesarea aplicatiei MyEdenred) si pot achita online masa de pranz comandata la birou sau acasa, de la restaurante din 23 de orase din tara. In app, utilizatorii Edenred Ticket Restaurant pot folosi filtrele disponibile, pentru a selecta rapid restaurantele care accepta plati via carduri de masa.

„Si prin acest parteneriat dezvoltat cu Tazz by eMAG, Edenred Romania isi reconfirma pozitia de lider inovativ in industria de beneficii, odata cu lansarea celei mai noi optiuni de plata digitala cu carduri de masa Edenred Ticket Restaurant, intr-o aplicatie populara, ce listeaza multiple restaurante, in diferite zone ale tarii. Mai mult ca oricand, acum putem sustine noul stil de viata si preferintele alimentare diverse ale angajatilor pentru pauzele lor de masa, generand, in acelasi timp, venituri suplimentare pentru restaurantele carora le facilitam accesul la o noua categorie de clienti”, a transmis Dana Sintejudean (Director Regional Edenred Central Europe).

„Ne uitam permanent la trendurile din piata, dar si din aplicatie, pentru ca ne dorim sa intelegem noul comportament de consum al comunitatilor din Romania, ce difera de la o zona la alta. Elementul comun al clientilor Tazz by eMAG este insa dorinta de a se bucura de o varietate cat mai mare de gusturi, arome si ingrediente. Am observat o apetenta crescuta pentru preparatele realizate din ingrediente locale, puse in valoare de bucatari romani foarte talentati. Prin parteneriatul cu Edenred le oferim, astfel, in premiera, o oportunitate suplimentara de a savura aceste meniuri”, a completat Mihai Brenda (CCO Tazz by eMAG).

Restaurantele au fost vizibil influentate, in ultima perioada, de adoptia unor obiceiuri alimentare mai sanatoase in randul romanilor si de implementarea noilor modalitati de plata – reflectand exigentele consumatorilor fata de serviciile oferite in industria ospitalitatii, inclusiv de rapiditatea plasarii comenzilor si optiunile pentru plata acestora. Astfel, digitalizarea accelerata din industria ospitalitatii le asigura clientilor o experienta mai rapida si personalizata, iar platformele de livrari au un rol important in sustinerea restaurantelor in acest demers.

Leave a reply