Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Round-up ECOMpedia.ro: juratii Competitiei GpeC 2020 – Bogdan Manolea

Al saptelea intervievat al seriei noastre de materiale speciale cu juriul Competitiei magazinelor online GPeC 2020 este Bogdan Manolea (foto, Co-fondator TRUSTED.ro). Acesta ne-a povestit de cat timp face parte din juriul care evalueaza anual magazinele e-commerce autohtone (si cate a evaluat pana acum), ce se astepta sa vada in randul concurentilor din acest an si cum se implica in imbunatatirea criteriilor de jurizare.

Citeste aici si interviurile cu Roxana DavidEugen Potlog, Lucia Ciuca, Cosmin DarabanRares Banescu si Dragos Smeu, din aceeasi serie!

ECOMpedia.ro: De cate editii si de cati ani faci parte din juriul Competitiei magazinelor online GPeC?
Bogdan Manolea: Fac parte de la inceput, deci 15 ani!! O, Doamne, ce batran sunt!

Cate magazine online ai auditat pana acum, in cadrul acestui juriu?
Pentru ca toate magazinele care s-au inregistrat trebuie sa treaca prin criteriile juridice, as zice ca toate. 🙂 N-am calculat, dar am avut probabil peste 1.000 de jurizari – nu stiu daca au fost chiar 1.000 de magazine, pentru ca unele s-au inscris la mai multe editii, dar nu cred ca sunt departe de cifra respectiva.

Te-ai implicat activ in imbunatatirea criteriilor de jurizare?
Da, intotdeauna imi notez idei de imbunatatire si noi criterii atunci cand jurizez. De asemenea. de obicei. inainte de anuntarea criteriilor, ma mai gandesc daca a aparut ceva in ultimul an care ar trebui sa fie inclus acolo, cum fost – de exemplu – in acest an.

Ce te asteptai sa vezi anul acesta, in randul concurentilor, inainte de a incepe jurizarea?
Avand in vedere criza COVID-19, ma asteptam sa vad mult mai multe nume noi (ceea ce a fost real, partial), dar si un interes mai scazut la implementare din partea participantilor (partial corect).

Ce ai observat, de fapt, anul acesta in randul concurentilor, dupa ce ai inceput jurizarea?
Am raspuns mai sus, integrat.

Care sunt cele mai populare platforme pentru magazine online, analizate pana acum de tine, in cadrul Competitiei GPeC?
Nu cred ca e aplicabil la mine, nu prea observ platforma.

Ce tendinte generale ai observat anul acesta, apropo de magazinele online autohtone jurizate?
Spre deosebire de anii trecuti, mai multe magazine sunt putin mai atente la partea de cookie-uri. Sunt departe de perfectiune, dar macar suntem pe drumul cel bun.

Ce te bucura cel mai mult la magazinele online jurizate anul acesta?
Intotdeauna ma bucura cand oamenii apreciaza sugestiile mele si spun ca le sunt de folos. Si mai mult ma bucura cand le implementeaza.

Ce te-a surprins cel mai mult in acest timp de cand faci jurizarea?
Anul asta am avut doua reactii ultrafericite, cand le-am spus cum sa rezolve o anume problema. Au fost atat de directe si spontane incat m-au suprins chiar si pe mine, pentru ca mie nu mi se parea ca sugestia era atat de geniala… 🙂

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentarii ( 3 )

  1. […] cu Roxana David, Eugen Potlog, Lucia Ciuca, Cosmin Daraban, Rares Banescu, Dragos Smeu, Bogdan Manolea si Dan Toma, din aceeasi […]

  2. […] cu Roxana David, Eugen Potlog, Lucia Ciuca, Cosmin Daraban, Rares Banescu, Dragos Smeu, Bogdan Manolea, Dan Toma, Ovidiu Joita si Cristian Iosub, din aceeasi […]

  3. […] cu Roxana David, Eugen Potlog, Lucia Ciuca, Cosmin Daraban, Rares Banescu, Dragos Smeu, Bogdan Manolea, Dan Toma, Ovidiu Joita, Cristian Iosub si Doina Vilceanu, din aceeasi […]

Leave a reply