Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat eMAG Ventures, un program de investitii pentru companii tech

Retailerul online eMAG.ro anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea programului de investitii eMAG Ventures, destinat companiilor de tehnologie care aduc inovatii in produse si servicii adresate direct/indirect clientilor finali. Dincolo de finantare, eMAG le va oferi companiilor selectate know-how-ul acumulat pe parcursul a 19 ani de experienta in cel mai dinamic sector tech al momentului, stimuland economia digitala.

Business-urile selectate vor beneficia de expertiza de accelerare a afacerilor si extindere internationala (dobandita in urma dezvoltarii unor proiecte majore – cum este eMAG Marketplace) si a unor companii care au crescut rapid in ultimii ani (precum Sameday, Conversion, Fashion Days, Tazz by eMAG sau Zitec). Programul eMAG Ventures a inceput pe 10 decembrie 2020, iar primele investitii sunt preconizate pentru prima jumatate a anului 2021. Pentru a aplica, antreprenorii trebuie sa completeze un pitch deck, in care vor prezenta companiile pe care le conduc, stadiul actual al business-ului, oportunitatile de business in care doresc sa investeasca si beneficiul adus comunitatilor carora li se adreseaza. Aplicatiile trebuie trimise la adresa de e-mail ventures@emag.ro.

„In mediul antreprenorial din Romania exista multe proiecte de tehnologie cu potential mare, care pot fi dezvoltate cu finantare si know-how. Prin eMAG Ventures vrem sa cream o valoare adaugata reala si sa contribuim la o scalarea rapida a business-urilor, producand astfel un impact vizibil in economia digitala. Vorbim despre investitii de accelerare, destinate acelor companii care pot creste rapid cu ajutorul tehnologiei si care pot deveni viitorii unicorni. Ne dorim sa finantam companii cu ambitie si viziune, care vor contribui la cresterea ecosistemului antreprenorial din Romania”, transmite Bogdan Axinia (foto, Managing Director eMAG Ventures).

Una dintre conditiile definitorii pentru eligibilitatea in eMAG Ventures este utilizarea tehnologiei in dezvoltarea produselor si serviciilor pentru clientul final, fie direct (B2C), fie indirect (B2B2C). Programul este dedicat companiilor care au deja un model de business functional si pot demonstra ca au maturitatea necesara pentru a aduce o schimbare relevanta in pietele in care activeaza.  In acest context, pasiunea si viziunea antreprenorilor si a echipei din jurul lor vor avea o importanta deosebita, intrucat acestia vor ramane in companii pentru a le dezvolta. Programul eMAG Ventures isi propune sa fructifice un moment favorabil pentru companiile din zona de tehnologie. Avansul pe care acest sector l-a inregistrat in ultimii ani deschide o serie de oportunitati unice pana acum, dar care necesita investitii de accelerare, pentru ca antreprenorii sa duca proiectele la nivelul urmator.

Leave a reply