Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

RoseHome.ro si-a deschis un showroom, in urma unei investitii de 30.000 €

Magazinul online axat pe produse HoReCa RoseHome.ro anunta, intr-un comunicat de presa, deschiderea unui showroom in zona centrala a Capitalei (Sos. Nicolae Titulescu, nr. 121). Locatia beneficiaza de un spatiu generos (140 m2) si permite expunerea unui numar vast de produse. Investitia totala se ridica la 30.000 € si reprezinta crearea unor zone dedicate pentru vesela, produse servire zona restaurant, mic dejun si bufet suedez, ballroom-uri si sali de evenimente, zona cu produse pentru baruri, pahare, tacamuri.

Afacerea a inceput online, acum 7 ani, ulterior completand site-ul cu un mic spatiu de prezentare, intr-o vila din Bucuresti. Deschis in luna august, showroom-ul reprezinta o noua etapa in consolidarea acestui business romanesc. Pentru amenajarea acestuia, echipa Rose Home a lucrat cu designer-ul Luiza Necula.

„Ideea de a deschide fizic o locatie mai mare si complexa este un act de curaj in aceasta perioada delicata pe care o traversam. Noi am vazut o oportunitate si parcurgem o etapa de crestere chiar daca industria din care facem parte are de suferit. Rose Home a pornit ca un site de nisa, care s-a transformat treptat intr-un business de familie si ne propunem sa aducem pe piata din Romania cele mai noi idei, produse si tendinte din zona de servire a mesei in locatiile HoReCa. Experienta de 15 ani in sectorul de ospitalitate a dezvoltat o echipa axata pe consultanta individuala, tinand cont de aspect precum: designul locatiei, tipul de meniu ales, bugetul investit precum si alte detalii importante, ce tin de armonizarea intregului proiect”, transmite Denisa Stefan (foto, Fondator si Managing Partner, Rose Home).

„In perioada de pandemie, provocarile au venit la pachet cu noi oportunitati pentru investitorii din domeniul HoReCa (in special pentru jucatorii medii si mari) si ne asteptam sa vedem in perioada imediat urmatoare demararea unor proiecte de anvergura in domeniul turismului”, explica Denisa. Piata de profil este una in crestere, in zona proiectelor de tip Food & Drink si a spatiilor de cazare. Conform datelor Rose Home, anul 2021 a avut o crestere in zona de distributie HoReCa cu peste 5%, fata de 2019. Pentru 2022, se estimeaza o crestere a vanzarilor de 15% fata de 2021, bazata pe cele peste 150 de proiecte HoReCa aflate in derulare, in Romania.

Leave a reply