Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Romania: euShipments vrea sa livreze peste 400.000 de colete (+20%), in 2022

Compania euShipments anunta (intr-un comunciat de presa) ca isi extinde prezenta pe piata din Romania, ca parte a unei investitii strategice de cateva milioane de euro, ce vizeaza extinderea internationala pe mai multe piete. Liderul pietei de fulfillment din Bulgaria, euShipments este unul dintre cei mai experimentati furnizori si integratori de servicii de curierat si fulfillment din Estul Europei.

In acest an, compania estimeaza o crestere de peste 50% a numarului total de colete livrate, la peste 1,3 milioane. Pentru piata autohtona, euShipments tinteste o crestere de peste 20% a volumului de colete livrate catre si in Romania, la peste 400.000. De asemenea, compania isi propune dublarea volumului de colete expediate de magazinele online in afara Romaniei, obiectivul fiind de aproximativ 200.000 de expeditii, in 2022.

„Romania a fost prima noastra piata internationala, iar in ultimii 10 ani, am deservit afaceri online  in toata lumea, inclusiv in China. Cu o experienta solida pe plan global si cunoscand, in acelasi timp, specificul pietei romanesti, suntem in masura sa ajutam mai multe companii din Romania sa se extinda si sa ajunga la mai multi clienti pe pietele externe. Oferim magazinelor online cea mai eficienta combinatie de servicii de curierat si fulfillment si am devenit solutia preferata de livrare pentru sellerii online bulgari care livreaza pe pietele externe. Vrem sa facem acelasi lucru si in Romania: sa oferim servicii de logistica rapide, fiabile si competitive pentru transporturile internationale catre Europa Centrala si de Est cu optiunea COD (Cash on Delivery – ramburs), dar si pentru pietele de comert electronic premium precum Germania, Franta, Spania, Italia, Belgia, etc.”, transmite Svetlozar Dimitrov (foto, CEO EuShipments).

In prezent, euShipments are peste 500 de clienti din randul magazinelor online (in toate zonele in care activeaza) si isi propune ca, anul acesta, sa sprijine cel putin 50 de vanzatori online din Romania sa livreze international pe una sau mai multe piete. Magazinele online din Romania care folosesc solutiile euShipments au acces, printr-un singur contract si printr-o singura integrare sau client panel, la intregul portofoliu de servicii oferite de peste 30 de companii de curierat, la 10 depozite de fulfillment (dintre care 2 depozite proprii euShipments in Bulgaria si 1 in Ungaria) in locatii cheie din toata Europa si la sute de metode de livrare.

Magazinele online pot livra simultan cu mai multe companii de curierat, fara a negocia conditiile de operare si de pret si fara a semna contracte individuale cu furnizorii. Astfel, comerciantii online pot trimite colete atat in Romania (livrare in 24 de ore), cat si in 30 de tari din Europa, in cel mai scurt timp. Cu un singur contract si o singura integrare API, magazinele online beneficiaza de:

  • livrare direct din depozitele lor sau din depozitele de fulfillment
  • rapoarte si situatia stocurilor in fiecare depozit de fulfillment
  • starea/statusul comenzilor
  • urmarire/tracking si istoric detaliat al fiecarui AWB
  • informatii despre platile facute prin ramburs

Leave a reply