Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Retailerul elefant.ro introduce livrarea prin easybox

De pe data de 3 noiembrie 2020, clientii elefant.ro pot opta pentru livrarea produselor comandate la cel mai apropiat punct self-service easybox. Printr-un parteneriat dezvoltat cu compania de curierat Sameday, retailerul online pune astfel la dispozitia cumparatorilor din intreaga tara o retea cu peste 800 de puncte de livrare de tip locker, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Aproximativ 250 de astfel de puncte sunt in Bucuresti si Ilfov, restul fiind disponibile in alte judete din tara.

Livrarea prin easybox ofera cumparatorilor posibilitatea de a ridica produsele din proximitatea domiciliului sau de unde este le mai convenabil, fara timpi pierduti in asteptarea curierului, fara contact fizic. Clientii sunt anuntati prin e-mail si SMS, imediat ce comanda plasata pe elefant.ro ajunge la lockerul easybox selectat. Accesul se realizeaza pe baza unui cod trimis de companie tot prin SMS. Plata se poate face cu cardul online (in momentul plasarii comenzii) sau via card sau telefon mobil (la ridicarea comenzii de la easybox).

„Experienta cumparatorului din momentul in care acceseaza prima pagina si pana la final, cand intra in posesia produselor preferate, trebuie sa fie fara cusur. In ultimii ani, intreaga echipa a lucrat mult la imbunatatirea acestei experiente si, impreuna cu partenerii nostri, reusim sa oferim celor peste doua milioane de clienti servicii tot mai performante si mai aproape de nevoile lor”, transmite Sergiu Chirca, (CEO elefant.ro).

„Sameday si-a propus sa reinventeze experienta de livrare, iar ritmul de adoptie a serviciului easybox si dezvoltarea accelerata a retelei este o confirmare in acest sens. Operam in acest moment cu o retea de aproximativ 800 de lockere la nivel national, insa ne propunem ca pana la finalul anului viitor sa ajungem la 2.000. Credem ca acesta devine un nou standard de livrare in curierat, pentru ca oferim flexibilitate clientului final, predictibilitate si incredere partenerilor din e-commerce. Suntem siguri ca si experienta clientilor elefant.ro va fi una foarte buna, iar odata plasata o comanda cu ridicare din easybox, vor urma multe altele”, completeaza Lucian Baltaru (CEO Sameday).

Comentariu ( 1 )

  1. […] elefant.ro a semnat un parteneriat si cu easybox, pentru utilizarea in procesul de livrare a celor peste 800 de pachetomate detinute, la nivel […]

Leave a reply