Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ECOMpedia a fost premiata la Gala Premiilor eCommerce (GPeC SUMMIT Online)

Prima zi a GPeC SUMMIT Online (2-3 noiembrie), cel mai important eveniment de e-commerce si marketing digital din Romania, s-a incheiat cu Gala Premiilor eCommerce. Ajunsa la cea de-a 15-a editie, gala a premiat magazinele online inscrise in Competitia GPeC 2020 si cele mai importante companii din domeniu – inclusiv ECOMpedia.ro si grupurile de Facebook Comert Online by ECOMpedia.ro. Acestea au fost numite „Cea mai buna resursa educationala pentru e-commerce”. Ceilalti nominalizati ai categoriei au fost: Gomag si grupul de Facebook eCommerce cu Gomag, eMAG Academy, Omniconvert E-Commerce Growth Blog, SocialPedia si StartUpCafe.

„Multumesc foarte mult celor care citesc ECOMpedia zi de zi, in numar din ce in ce mai mare, le multumesc celor din grup (aproximativ 20.000 de oameni) si sper ca de aici inainte sa invatam sa vindem online din ce in ce mai bine”, a transmis Liviu Taloi (foto, Fondator ECOMpedia.ro), pe scena evenimentului, care a fost prezentat de Pavel Bartos, alaturi de Andrei Radu (CEO si Fondator GPeC). „Acest vot este in baza comunitatii GpeC, pe care am intrebat-o «Care sunt pentru voi cele mai utile resurse pentru zona de e-commerce?». Si tu, Liviu, ai fost mentionat de cele mai multe ori”, a completat Andrei Radu.

Puteti urmari intreaga gala aici (premiul acordat ECOMpedia se regaseste la minutul 23:59). GPeC SUMMIT Online 2020 se incheie pe 3 noiembrie, zi dedicata celor 8 speakeri internationali, care constituie cel mai bun lineup din cei 15 ani de GPeC: Dan Ariely, Andy Crestodina, Talia Wolf, Els Aerts, Karl Gilis, Nancy Harhut, Wil Reynolds si Rand Fishkin.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentarii ( 2 )

  1. […] 2020), care a culminat cu Gala Premiilor eCommerce 2020, in cadrul careia au fost laureate si ECOMpedia.ro si grupurile de Facebook conexe („cea mai buna resursa educationala pentru […]

  2. […] Cea mai buna resursa educationala pentru e-commerce: ECOMpedia.ro […]

Leave a reply