Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Prime Day 2019 va dura 2 zile, la Amazon

Amazon a anunat ca editia din acest an a Prime Day va fi cea mai lunga de pana acum: 48 de ore (15-16 iulie 2019), citim pe businessinsider.com. Dupa ce anul trecut a lungit Prime Day la 36 de ore, acum gigantul online cu sediul la Seattle va include peste 1 milion de produse la reducere si mii de produse nou-lansate in editia 2019 a evenimentului marca proprie, in incercarea de a atrage si mai multi abonati Prime.

Retailerii competitori pot profita, prin urmare, organizand propriile promotii in aceeasi perioada, pe modelul de anul trecut – cand Walmart, Target si eBay au oferit discount-uri si 40% dintre participantii la Prime Day au cumparat si de aici (nu a ajutat nici faptul ca site-ul si aplicatia Amazon au avut probleme tehnice in acea perioada). Peste o treime dintre abonatii Prime din SUA (34%) au de gand sa caute oferte special si la alti retaileri online in perioada 15-16 iulie 2019, iar 17% vor merge chiar in magazine fizice, in acest scop, conform unui raport marca Profitero.

Prime Day nu mai este doar o sarbatoare a reducerilor pe Amazon, dar gigantul online are de gand sa se diferentieze de turma de imitatori prin oferirea livrarii in 24 de ore. Aceasta viteza de livrare nu poate fi egalata de competitive, iar site-ul va oferit probabil reduceri importante la produse care se livreaza gratuit, intr-o zi. Cu toate astea, o cercetare marca Bazaarvoice a scos la iveala faptul ca 53% dintre consumatorii americani care fac cumparaturi online de Prime Day spun ca pretul este factorul nr. 1 pe care il iau in considerare, nu livrarea rapida. Prin urmare, succesul va fi de partea retailerului cu cele mai avantajoase oferte.

Comentariu ( 1 )

  1. […] 2 zile de Amazon Prime Day 2019 au insemnat (din nou) cel mai mare eveniment de shopping din istoria gigantului online, cu peste […]

Leave a reply