Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Plugin-uri SMS pentru Magento 1 si 2, PrestaShop, OpenCart 1.5-3.0+ si WooCommerce

Notificarile SMS pentru e-commerce, un must-have pentru orice magazin online, au devenit mai usor de integrat. SMSLink a lansat module gratuite pentru principalele platforme de e-commerce, acoperind toate versiunile majore, prin care integrarea se realizeaza cu efort minim, fara know-how tehnic, in cateva minute.

SMS-ul este mai eficient canal de comunicare directa, studiile aratand ca rata de deschidere a unui SMS este de peste 99%, producand o rata de angajament in campanii SMS de 6 pana la 8 ori mai mare decat e-mail-ul, SMS-urile fiind citite in medie in primele 5 secunde de la primire. Un alt avantaj al notificarilor SMS operationale este ca SMS-ul este un canal de comunicare independent de conexiunea la Internet sau de setarile power saving, putand fi considerat un serviciu always-on, astfel utilizatorii de telefonie mobila pot sa primeasca tot timpul SMS-urile transmise de companii (spre deosebire de notificarile push sau e-mail).

In Romania, SMS-ul acopera 100% din populatia tarii, conform informatiilor prelucrate de ANCOM, la nivelul anului 2017 existand 22.4 milioane de utilizatori activi de telefonie mobila (12.1 milioane abonamente si 10.3 milioane de cartele preplatite), toate telefoanele avand capabilitatea de a transmite si primi SMS-uri. Astfel, SMS-ul reprezinta al 7-lea mediu de comunicare in masa, completeaza mixul de marketing, prin campanii SMS eficiente, reinventeaza comunicarea directa si creste ROI-ul, ramanand si cel mai personal mijloc de comunicare directa.

Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%, astfel utilizatorii sunt in permanenta informati despre evolutia comenzii plasate in magazinul online. Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul reprezinta cel mai eficient canal de comunicare directa, fiind citit in medie in primele 5 secunde de la primire. Statisticile arata, de asemenea, ca numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati permanent si in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.

Implementand acest tip de notificari, construiti o imbunatatiti relatia cu clientii dvs. SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa. De asemenea, informand clientii prin SMS despre starea comenzilor, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.

Modulele SMS de la SMSLink.ro pentru e-commerce pot fi descarcate gratuit de aici:

Aditional, integrarea solutiei SMSLink pentru notificarile SMS operationale se poate realiza atat prin SMS Gateway, un SMS API ce ofera 4 metode de integrare, precum Web Service SOAP sau JSON, API HTTPS sau protocol SMPP, cat si prin Mail to SMS. De asemenea solutia SMSLink.ro poate fi integrata prin Zapier, cu peste 1000 de aplicatii SaaS, din cateva click-uri, astfes putand fi automatizate foarte usor aproape orice fluxuri de date care necesita notificari SMS.

SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din Romania, incluzand servicii precum SMS marketing sau notificari SMS operationale, solutie dezvoltata si operata de catre ASTINVEST, companie cu experienta de peste 12 ani (incepand cu anul 2008) in servicii SMS si cu un trafic de peste 12 milioane de SMS-uri / luna (adica in medie peste 380.000 SMS in fiecare zi), fiind o solutie aleasa de peste 1200 de clienti corporate si IMM, inclusiv institutii bancare de top din Romania, care utilizeaza platforma SMSLink pentru notificari SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply