Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Omniconvert sustine IMM-urile online cu 5 milioane €, in credite tehnologice [VIDEO]

Pe langa provocarea reprezentata de sanatatea la nivel mondial, in contextul pandemiei COVID-19 intreaga lume se va confrunta cu o provocare economica. Peste 50% din populatia apta de munca lucreaza in cadrul unor afaceri mici si mijlocii (IMM-uri/SMSB-uri). Omniconvert a anuntat recent pe site-ul propriu ca va ajuta acesti comercianti vulnerabili la consecintele economice ale Coronavirusului, prin activarea unei sume de aproape 5 milioane € (4.939.360 €) in credite, oferite tuturor companiilor de comert online care au mai putin de 100 de angajati.

In urmatoarele 12 luni, IMM-urile pot avea acces la tehnologia asemanatoare modelului Amazon care este oferita de Omniconvert si care permite imbunatatirea ratei de conversie, intelegerea vizitatorilor si clientilor, segmentarea audientei si utilizarea la cote maxime a listei de e-mail-uri ale abonatilor proprii. Astfel, magazinele virtuale vor avea acces la experienta de 7 ani a companiei si isi vor putea sustine afacerile si angajatii. In plus, compania invita toate agentiile si providerii de solutii SaaS dispuse sa ajute IMM-urile online sa isi ofere serviciile acestora, prin intermediul Omniconvert.

Doritorii se pot inscrie aici, completand un formular care include numele magazinului online, piata in cadrul activeaza acesta, numarul de angajati si traficul lunar.

Urmariti mai jos prezentarea proiectului, de pe site-ul Omniconvert:

Leave a reply