Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Zitec ofera acces gratuit la Mirro, solutie SaaS de performance management (VIDEO)

Zitec anunta, intr-un comunicat de presa, ca le va oferi companiilor doritoare acces gratuit (timp de 3 uni) la aplicatia Mirro, prima solutie completa de performance management din tara. In contextul in care din ce in ce mai multi angajati sunt nevoiti sa lucreze de acasa si se lovesc de bariere de comunicare sau de organizare, Mirro ajuta la crearea unui birou digital unitar (indiferent daca echipele lucreaza de acasa sau de la birou), legat printr-o platforma prietenoasa simpla, accesibila si inovatoare. Oamenii sunt conectati intr-o maniera deschisa si incurajati sa ceara si sa ofere feedback in timp real. In acest fel, pot fi evidentiate punctele bune din cadrul unui proiect sau oferite sugestii pentru ce ar putea fi imbunatatit.

„Cei 160 de colegi din Zitec lucreaza din doua orase si, de multe ori, de acasa, iar prin Mirro reusim sa fim cu totii aliniati pe obiectivele companiei, sa cunoastem si sa celebram rezultatele colegilor. Pentru noi e important sa ne imbunatatim constant, iar Mirro ne ajuta sa facem asta, incurajand o cultura a feedback-ului continuu. In aceste vremuri, e necesar sa fim solidari, de aceea dorim sa oferim din experienta noastra si altor companii. Avem cu totii nevoie sa vedem si lucrurile bune, mai ales acum, si credem ca Mirro poate ajuta echipele sa faca asta”, ezplica Simona Lapusan (foto, Co-fondator si COO Zitec).

Mirro pune accent atat pe performanta fiecarui individ in parte, cat si pe interactiunea dintre colegi, oferind o perspectiva generala asupra evolutiei fiecarui membru al echipei inca din momentul in care se alatura organizatiei. In plus, Mirro acopera si functionalitati administrative din zona resurselor umane (ca gestiunea contractelor de munca si a documentelor aferente, istoricul angajatului, adeverinte sau situatia concediilor).

Platforma Mirro a fost lansata in 2019 si este rezultatul unei experiente de peste 17 ani a companiei Zitec, ca angajator de top in industria IT. Mirro are o interfata intuitiva si prietenoasa, fiind o solutie Software as a Service (SaaS) care nu necesita instalare si care poate fi accesata direct din browser, ceea ce face ca timpii de implementare sa fie eliminati. Tehnologia cloud-computing Microsoft Azure asigura un nivel superior de securitate al datelor. De asemenea, Mirro poate fi integrat cu usurinta cu solutii de tip Applicant Tracking System sau solutii Payroll.

Companiile care vor sa implementeze aplicatia in perioada pandemiei COVID-19 nu au nicio obligatie comerciala ulterioara. Perioada de gratuitate poata fi extinsa ulterior, in functie de evolutia situatiei. Printre companiile care utilizeaza in prezent aplicatia Mirro se numara HRS Recruitment & Staffing Romania, Career Advisor, FreeNow, 7card, Netopia Payments, AdoreMe.com, DWF – Digital Workforce si High Contrast.

Zitec este lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, are birouri in Bucuresti si Brasov si este o companie specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii de marketing online si servicii si produse tehnologice personalizate. Descoperiti mai jos un clip video despre cum funtioneaza solutia SaaS Mirro.

Comentarii ( 2 )

  1. […] marketing. In plus, Zitec va investi in continuare in dezvoltarea produselor proprii Regista si Mirro.io, care sustin companiile private si institutiile publice, in procesele de transformare […]

  2. […] marketing. In plus, Zitec va investi in continuare in dezvoltarea produselor proprii Regista si Mirro.io, care sustin companiile private si institutiile publice, in procesele de transformare […]

Leave a reply