Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA Payments a relansat aplicatia mobilPay Wallet

mobilPay Wallet 2.0

NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plati electronice din tara noastra, anunta intr-un comunicat de presa lansarea versiunii 2.0 a aplicatiei mobilPay Wallet (care poate fi descarcata gratuit, pentru iOS si Android). Noutatile?

  • comerciantii vor putea accepta mult mai usor platile realizate cu mobilPay Wallet (prin scanarea unui cod QR disponibil la casele de marcat sau in pagina de plata securizata)
  • un meniu intuitiv
  • o interfata mai atragatoare
  • partenerii aplicatiei pot pune la dispozitia utilizatorilor oferte personalizate disponibile doar pentru clientii care achita cu mobilPay Wallet
  • utilizatorii pot adauga acum si cardurile de loialitate de la diversi comercianti din piata (pe langa cardurile Visa si Mastercard de debit sau de credit, care puteau fi adaugate in aplicatie din versiunea anterioara)

Antonio Eram_NETOPIA

Compania estimeaza o crestere de peste 50% a numarului de utilizatori odata cu lansarea noii versiuni. „Versiunea noua se adreseaza consumatorului modern, informat si care doreste sa-si petreaca timpul altfel decat asteptand la cozi la banci, completand formulare online sau stand ore in sir la ghiseu. Ne dorim ca versiunea 2.0 sa ajunga la cat mai multi utilizatori, sa usureze procesul de plata si sa inlocuiasca portofelul clasic. Mai mult, clientii nostri pot beneficia de acum de reducerile cardurilor de loialitate, fiind suficient sa deschida aplicatia, sa acceseze zona Loialitate si sa prezinte cardul comerciantului in al carui magazin se afla”, explica Antonio Eram (foto, CEO si Fondator NETOPIA).

Conform companiei, utilizatorii mobilPay Wallet aleg cel mai mult sa plateasca online prin scanarea codului QR din pagina de plata a celor peste 4.000 de comercianti parteneri (45%). Pe locul al doilea se afla plata facturilor direct din aplicatie (25%), urmata de plata prin Scan & Pay in magazine fizice (Carrefour, Selgros, Cora, Chopstix) – aproape 10% din totalul tranzactiilor. Achizitiile biletelor de transport in comun direct prin mobilPay Wallet reprezinta peste 15%, orasul cu cel mai mare procentaj fiind Cluj-Napoca. Potrivit datelor companiei, suma medie a tranzactiilor efectuate prin mobilPay Wallet este de 102,4 lei. Cele mai multe plati realizate prin aplicatie sunt cele pentru facturile online, taxe si impozite, urmate de plata comenzilor pentru livrarea mancarii, plata biletelor la diverse evenimente, a biletelor de avion sau a costurilor de intretinere.

Leave a reply