Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

GPeC SUMMIT (mai 2018), in cifre

GPEC 2018 maiEditia din acest an a GPeC SUMMIT s-a desfasurat in perioada 29 – 31 mai, in Capitala, adunand laolalta peste 1.000 de participanti – printre care Brian McBride (Chairman ASOS), Peep Laja (Founder & Principal CXL) si Karl Gilis (Cofondator AG CONSULT), citim pe gpec.ro. In cifre, cea de-a 13-a editie a celui mai important eveniment de e-commerce din Europa Centrala si de Est a insemnat:

  • peste 40 de speakeri autohtoni si internationali
  • 100 de specialisti in e-commerce si marketing online au participat la masterclass-urile sustinute de Jeff Sauer si Karl Gillis
  • in cadrul GPeC E-Commerce Expo, 22 de expozanti si-au prezentat activitatea si au intrat in contact cu peste 500 de reprezentanti ai magazinelor online
  • un nou raport anual marca GPeC si iSense Solution despre comportamentul consumatorilor online romani, din care aflam ca 53% dintre noi facem cumparaturi online cel putin o data/luna (in crestere cu 9% YoY)
  • 55% dintre romanii care cumpara pe Internet aleg plata online, cu cardul (cu 5% mai mult YoY)
  • electrocasnicele & electronicele sunt cele mai cumparate produse online (92%)
  • neincrederea in magazinele online si teama de a fi fraudat raman printre motivele principale pentru care romanii nu cumpara online, dar cifrele sunt in scadere fata de anul trecut (46% in 2018, fata de 51% in 2017)

Evenimentele e-commerce marca GpeC continua in vara, cu cea de-a 8-a editie anuala a Scolii de Vara E-Commerce GpeC (22 – 27 august). La aceasta serie de cursuri intensive de comert electronic si marketing online din Romania, singura de acest tip din tara noastra, participantii vor avea parte de 12 cursuri de cate 90 minute, in care vor invata „tips & tricks” si exemple concrete de la cei mai buni specialisti practicieni din Romania. Ulterior, va avea loc editia de toamna a GPeC SUMMIT (noiembrie 2018) si Gala anuala a premiilor e-commerce, care desemneaza cele mai bune magazine online autohtone din 2018.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply