Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Neosurf a venit in Romania, in colaborare cu PayPoint

neosurf

Furnizorul international de servicii preplatite pentru plati online Neosurf ajunge si la noi, anunta wall-street.ro. Lansat in 2004, de catre antreprenorul francez Nicolas Saubie, Neosurf functioneaza simplu: cumperi din cele peste 100.000 de magazine din lume un voucher, care contine un cod utilizat apoi la cumparaturile pe Internet – fara a furniza alte date financiare, bancare, personale sau ale cardului de credit/debit.

In Romania, Neosurf a semnat un acord de colaborare cu PayPoint, iar acest nou serviciu va contribui la accesibilitatea platilor pe Internet, oferind o solutie de plata simpla si sigura. Doritorii pot veni in unul dintre cele peste 9.200 de magazine PayPoint din tara, pentru a cumpara vouchere Neosurf de 25, 50, 100 sau 300 de lei si a efectua ulterior plati in magazinele online partenere Neosurf, folosindu-le.

Leave a reply