Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Neogen a cumparat 20% din Frisbo

frisboFrisbo si-a vandut 20% dintre actiuni grupului Neogen, a transmis Calin Fusu (actionar majoritar si director executiv al acestuia din urma), la WeLoveDigital Forum, anunta profit.ro. „Tranzactia evalueaza Frisbo la 3 milioane de euro, incluzand investitia. 500.000 de euro este investitia asumata si 100.000 de euro este achizitie”, a explicat acesta, pentru sursa amintita. Bogdan Colceriu, fondatorul Frisbo, spune ca banii vor fi investiti in „dezvoltarea de software, automatizarea proceselor si scalare, prin integrare usoara de depozite si selleri online”. „Pentru a integra mai multi operatori logistici si a permite magazinelor online sa acceseze usor acest tip de servicii din fata calculatorului, dezvoltarea aplicatiilor Frisbo si automatizarea completa a intregului proces este absolut necesara. Pentru asta e nevoie sa investim in dezvoltarea produsului Frisbo”, declara Colceriu, citat de nocash.info.ro.

Frisbo este prima platforma de e-fulfillment din tara noastra, lansata in 2014, la Brasov. Compania se ocupa de depozitarea, preluarea si procesarea comenzilor online, facturare, impachetare, livrare, retururi si administrarea e-shop-urilor romanesti, pentru circa 70 de afaceri din intreaga tara, dar si din tari ca Olanda, Elvetia sau Bulgaria (care vand transfrontalier, la noi). La baza operatiunii se afla sisteme cloud de gestiune, raportare si urmarire a comenzilor.

In vara anului trecut, Frisbo (care era evaluata la  1,5 milioane €) primea o investitie de 250.000 €, de la un omul de afaceri clujean Mircea Ilea. Cu banii, Frisbo s-a extins in Otopeni si Cluj-Napoca (in plus, mai are depozite in Brasov si Giurgiu). Cat despre Neogen, aceasta a cumparat recent 27% din actiunile Conso.ro (site care compara ofertele de credite, depozite si alte servicii financiare) si mai detine actiuni si la Bestjobs.eu si Vivre.eu.

Raspunde la aceasta intrebare