Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Adobe cumpara platforma Magento

magento

Compania Adobe a demarat cumpararea platformei e-commerce open-source Magento, anunta Mark Lavelle, CEO-ul Magento, pe magento.com. Pretul?  1,68 miliarde $, aflam din comunicatul de presa facut public pe news.adobe.com. Vanzarea se va inaliza in a doua parte a anului fiscal 2018, iar pana atunci fiecare companie va opera independent.

,,Acesta este urmatorul pas in calatoria noastra menita sa promoveze inovatia in orice domeniu legat de comert. Continutul si abilitatile comerciale sunt acum legate inextricabil, iar comertul joaca un rol mai important ca niciodata in experienta utilizatorului. Magento este cea mai populara platforma de comert din lume, iar Adobe este lider in domeniul crearii si oferirii de experiente digitale de nota 10, astfel incat impreuna vom putea permite oricarei afaceri sa creeze si sa ofere experiente in timp real, sa relationeze si sa tranzactioneze cu clientii de-a lungul fiecarui pas al calatoriei lo, fie ea B2C sau B2B”, transmite Lavelle pe blogul companiei sale.

Leave a reply