Mester dibaci pe WOOCOMMERCE sau alta platforma de ecommerce

Intrebare

Doresc sa lansez un site de ecommerce cu ceva “de genul” Create Your Own T-Shirt.
Vizitatorul sa aleaga dintr- o galerie de produse gata realizate lucrarile publicate pe site ( dupa o procedura de inregistrare, validare lucrari, samd) sau sa isi creeze singuri un artwork punandu-i la dispozitie un TOOL de creare design in HTML5 dupa ce in prealabil isi alege un sablon cu produsul dorit ( gen tricou cu maneca scurta, lunga, samd). Rezultatul sa fie un output printabil ( web-to print)
Platforrma nu trebuie sa fie neaparat una puternica dedicata ecommerce deoarce nu vor fi multe vizite si multe tranzactii ci doar multe produse listate.
Tema aleasa va fi din Themeforest sau alta sursa, editorul tot de acolo dar la acesta ii mai trebuie facute modificari in functie de cerintele noastre.
Totodata si in interfata de administrare a conturilor de useri trebuiesc facute modificari.
Pe langa cele doua de baza: woocommerce si toolul de design mai trebuie instalate customizate cele “must have” precum si unele mai aparte pe specificul siteului.
Merge implementat si pe alta platforma in functie de resursele existente specifice( tool de design)

Topic deschis 0
Alegerea platformei Anunturi / Oferte Business Realizare magazin online johnny 4 ani 2 raspunsuri 203 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 2 )

  1. Salut, Johnny!
    Noi (E-Studio Design&Development) am lucrat ceva similar pentru http://www.tiparo.ro. Intră la Produse Personalizate, alege-ți unul și vezi cum îți pare aplicația. Iar dacă ai întrebări, îți stau la dispoziție.
    Zi frumoasă!
    Alina

  2. 0771 428 667 rezolvam factura tot si preturi rezonabile :))

Raspunde la aceasta intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a putea raspunde.