Vindem magazin online+firma+stocuri > nisa tematica marina

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna tuturor!
Vindem firma+site+stocuri+pagini socializare (insta&facebook)

SC Marine Concept Store SRL (CUI 36448502), comerț on-line cu produse cu tematica marina (www.marineconcept.store) a ajuns in momentul in care, pentru a putea fructifica oportunitati de dezvoltare, isi cauta noi proprietari.
Am creat aceasta companie din pasiune pentru tematica marina, desi la momentul respectiv nici eu si nici partenera mea nu avem nici cea mai mica experienta in domeniu. Este un business aditional activitatii de zi cu zi desfasurate intr-un alt loc de munca.

In afara de datele financiare usor de verificat la nevoie, vrem sa va mai spunem ca:
🌊 Activitatea MCS a fost susținuta aproape integral de o singura persoana in timpul ramas liber dupa job (weekend-uri sau zilnic dupa orele 18.00): adaugare produse in site, plati, contabilitate primara, urmarire stocuri si comenzi furnizori, postari pe pagina de instagram si facebook.
🌊 Contrar asteptarilor, nu este un business sezonier ci are activitate constanta, inclusiv in lunile de iarna.
🌊 Am pornit cu zero cunostinte, cu un site achitat in rate si avand la inceput doar produse ce se aduceau la comanda cu termen de cca 3-4 saptamani.
🌊 Incet am reusit sa crestem si sa tinem si stocuri, initial depozitate intr-o camera de apartament😊. Acum vindem exclusiv din stoc si avem inchiriate 2 spatii de depozitare.
🌊 Nu am investit financiar in promovare, nu trimitem newsletter, nu facem retargeting🙈. Comenzile vin organic pentru ca nu prea exista concurenta pe aceasta nisa. Avem doar reviews bune si reale, clienti care revin si care ne recomanda mai departe.
🌊 Oamenii interesati de aceasta tematica sunt de obicei foarte seriosi si placuti: intre 2020-2022 am avut cam 4-5 comenzi neridicate pe AN, iar anul asta doar 2. Din 2017 pana in prezent am avut in total maxim 4 cereri de retur.
🌊 Magazinul se sustine singur de 3 ani si tot ce am castigat am reinvestit ca sa aducem imbunatatiri site-ului si sa crestem varietatea produselor.
🌊 Avem cont si pe emag Marketplace insa nu am mai listat produse in ultimii 2 ani.

De ce il vindem?

Am realizat ca oricat de mult ne place ceea ce facem, timpul, resursele si cunostintele in domeniu ne sunt limitate si nu ne permit dezvoltarea acestuia la justa valoare.
Cu o mai mare implicare in zona de marketing si publicitate poate creste prin fructificarea oportunitatilor de dezvoltare si in zona corporate (catre Horeca si cazarile in continua dezvoltare la malul Marii Negre, catre organizatorii de evenimente, etc).

Prețul de vânzare este de 20.000 eur.

Oferim sustinere cu informatii in perioada imediat urmatoare vanzarii, baza de date de furnizori, info despre ce produse se cauta dar noi nu ne permitem sa le aducem din diverse motive, practic vom transmite impreuna cu site-ul si cunostintele noastre acumulate in ultimii ani in urma relatiilor avute cu clientii. Magazinul acesta este o pasiune si chiar ne dorim sa il vedem transformat intr-un business de succes de catre cineva cu experienta mai mare decat a noastra.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la contact@marineconcept.store

Multumim!


Ataşament
0
Anunturi / Oferte Business Roxana Lemnaru 11 luni 0 raspuns 101 vizualizari 0

Lasă un răspuns

Browse