Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Mega Image isi deschide magazin online anul acesta

mega-image

Anul trecut, Mega Image anunta ca vrea sa devina un jucator pe piata de comert online, deschizandu-si un magazin propriu, ceea ce va deveni realitate in a doua parte a lui 2017, a declarat Vassilis Stavrou (CEO-ul Mega Image) pentru wall-street.ro. Lantul de supermarket-uri Mega Image s-a lansat in 1995 in Romania si apartine de Ahold Delhaize (grup de retail alimentar international, cu 6.500 de magazine in 11 tari si sediul in Olanda).

Mega Image are, din anul 2014, un parteneriat cu eMag, prin intermediul caruia livreaza produse pe Internet, iar colaborarea va continua, spune Stavrou. „In paralel, vom deschide propriul magazin online, in a doua jumatate a anului. Pentru moment, este o piata mica, insa foarte dinamica si in crestere, si nu ne permitem sa nu fim in acest joc”, spune acesta.

Astfel, Mega Image va intra pe piata online autohtona pentru produse alimentare, unde mai exista deja Carrefour-Online.ro, si care valoreaza, afirma Stavrou, „17 – 20 de milioane €. Targetam sa obtinem o cota de piata decenta, 20 – 25%. Piata de profil creste repede si daca ritmul se va mentine, si este mai mare de 20%, se va crea un climat propice si credem ca vom ajunge in viitor ca online-ul sa reprezinte 1 – 2% din vanzari”, afirma Vassilis Stavrou.

In plus, mai scrie sursa amintita, Mega Image se va bate si cu viitoarele magazine online ale concurentilor Kaufland (liderul comertului alimentar autohton, care are aceleasi planuri de extindere online, in 2017 sau  2018) si Auchan (care a lansat deja, in varianta beta, site-ul propriu, MyAuchan.ro).

Leave a reply