Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon Prime are 65 milioane de membri si venituri pe masura

amazon prime

Gigantul online Amazon si-a facut publice, pentru prima data, veniturile din abonamentele la Amazon Prime (depunand acte in acest sens, la US Securities and Exchange Commission): in 2016, serviciul a adus in companie 6,4 miliarde $, citim pe marketingweek.com. Prin comparatie, Amazon a avut venituri de 91,4 miliarde $ din servicii de retail si 12,2 miliarde $ din servicii web (bratul de cloud computing al firmei).

Cele 6,4 miliarde $ venite din buzunarele membrilor Amazon Prime sunt cu 43,1% mai mari fata de 2015 (procentul este semnificativ mai redus decat cel din 2015, cand cresterea fata de 2014 era de 61,7%). Iar numarul de abonati a crescut cu 20 de milioane, totalizand acum 65 de milioane de persoane, la nivel global. In ianuarie 2016, se estima ca, in SUA, 38% dintre gospodarii sunt abonate la Amazon Prime, adica un total de 41 de milioane de americani.

Abonamentul la Amazon Prime (lansat in 2005) este, din decembrie 2016, de 10,99 $/luna in SUA, si ofera abonatilor din America, Germania, Japonia, Marea Britanie, Franta, Italia, Canada si India acces la livrare gratuita, continut video propriu (seriale si filme) si alte beneficii. Conform unui studiu recent marca  Morgan Stanley, 40% din abonatii Prime cheltuie anual pe site peste 990 $, in timp ce doar 8% din restul utilizatorilor Amazon, care nu sunt abonati, cheltuie sume similare.

Leave a reply