Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: Amazon face livrari pe jos sau cu biciclete electrice

Amazon a dechis un prim hub de micromobilitate in Londra, de unde curierii livreaza comenzile online pe jos sau pe biciclete electrice, anunta ecommercenews.eu. Scopul companiei este sa atinga suma de 5 milioane de colete livrate anual si sa reduca emisiile de carbon ale companiei.

Gigantul e-commerce cu sediul la Seattle a amplasat acest hub in Hackney (o suburbie londoneza) si planuieste sa repede miscarea si in alte zone ale tarii insulare. „Amazon are drep scop un viitor cu zero emisii de carbon. Una dintre modalitatile prin care facem asta este prin transformarea retelelor noastre de transport. In urmatoarele luni, noile noastre biciclete electrice, noile livrari pe jos si flota noastra de vehicule electrice in plina dezvoltare ne vor ajuta sa facem mult mai multe livrari clientelare cu zero emisii decat pana acum, in Londra si in Marea Britanie”, a transmis John Boumphrey (UK Country Manager, Amazon).

Nu este prima data cand Amazon (care a pus frana livrarilor cu drona in Marea Britanie, in vara anului trecut) investeste in sustenabilitate, in tara amintita. In prima parte a anului 2022, compania fondata de Jeff Bezos a anuntat ca renunta la pungile de plastic de unica folosinta, pentru produsele cumparate de pe site-ul ei, a introdus primele dube de curierat electrice si a anuntat ca va instala peste 30.000 de panouri solare pe cladirile proprii din Manchester, Coalville, Haydock Green, Wakefield, Bristol si Milton Keyne, pana la final de an.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] vara, Amazon a lansat primul hub de micromobilitate la Londra, unde face livrari pe jos sau cu biciclete electrice. In prezent, in Europa exista peste 3.000 de vehicule de livrare electrice, iar compania fondata de […]

Leave a reply