Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: 81% dintre gospodarii au abonamente online (studiu)

Din ce in ce mai multe gospodarii din Marea Britanie folosesc abonamentele online: in 2020, procentul acestora a fost de 65%, in timp ce anul trecut – a fost de 85%, informeaza ecommercenews.eu. Asta inseamna ca, in 2021, piata abonamentelor online a valorat 473,1 miliarde €. Aceste date au drept sursa un studiu marca Whistl, companie logistica britanica.

Cresterea numarului de britanici care au un abonament lunar inseamna ca piata de profil va depasi 2,16 miliarde €, pana in 2025, rata anuala de crestere estimata de experti fiind de 23%. In 2021, gospodariile britanice au cheltuit 742,7 €/an pe abonamente online (adica 62,3 €/luna, in medie). conform studiului amintit, abonamentele sunt folosite timp de 9 luni, in medie (perioada fiind in cretere fata de anul 2017, cand britanicii abadonau abonamentele dupa 5,6 luni).

Ce categorii de produse primesc lunar abonatii din tara insulara? Majoritatea aleg abonamente online la alimente (52%), produse de ras (24%), imbracaminte (22%), parfumuri si cosmetice (18%) si produse pentru animalele de companie (14%). Cat despre motivele pentru care opteaza pentru acest tip de serviciu recurent, studiul amintit mentioneaza ca accesul la continut exclusiv e prinvipala motivatie a consumatorilor (57%). Pe lcurile urmatoare ale clasamentului se afla economisirea timpului (55%), valoarea buna a produselor primite (54%), faptul ca pachetele contin produse personalizate (52%) si faptul ca un astfel de abonament le permite sa isi organizeze mai bine bugetul (50%).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply