Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Magazinul online GSMfit.ro s-a relansat cu ajutorul Zitec

Zitec anunta (intr-un comunicat de presa) dezvoltarea noului magazin online GSMfit.ro, pe platforma e-commerce Magento 2. Magazinul este detinut de Allis Electronics, una dintre cele mai vechi si importante companii pe piata de distributie si comert de telefoane mobile si accesorii GSM din Romania. Echipa Zitec (companie specializata in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala) a facilitat migrarea de pe platforma Magento 1 la Magento 2.3, pe care noul website ofera o experienta vizibil imbunatatita pentru toti utilizatorii, un mod modern de afisare a produselor si o procedura mai clara si mai rapida de finalizare a comenzilor. Pentru clientii fideli ai magazinului online, Allis Electronics si Zitec vor dezvolta si un program de fidelizare (GSMfit Club), prin care membrii vor beneficia de reduceri de pret si oferte speciale.

Lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, Zitec transmite – prin intermediul lui Alexandru Lapusan (foto, CEO si Co-fondator Zitec), ca „transformarea digitala a unei afaceri este foarte importanta pentru viitorul activitatii acesteia si sustinem aceasta idee in contextul actual, mai mult decat oricand. O platforma e-commerce optimizata inseamna o experienta imbunatatita pentru utilizatori, care ii va face cu siguranta sa revina. In prezent, suntem singura companie romaneasca partener Magento Business, ceea ce ne ofera posibilitatea sa livram cele mai bune solutii personalizate si cele mai noi tehnologii pentru magazinele online ale clientilor nostri”.

„Suntem bucurosi sa inglobam toata experienta noastra de peste 20 de ani in comertul de produse de telefonie in noua platforma GSMfit.ro, cu ajutorul partenerilor de la Zitec, si astfel sa oferim o experienta de utilizare superioara cumparatorilor nostri fideli. Intr-un domeniu inundat de produse contrafacute, multe dintre acestea cu provenienta din piata gri, scopul GSMfit este de a oferi produse 100% originale, la cel mai bun raport calitate-pret”, declara Alina Stanescu (Marketing Manager Allis Electronics).

Leave a reply